Tonijn Burger

Deze tonijn burger is een gezonde en lekkere afwisseling voor de traditionele hamburger.

Serveer de burger op een hamburger broodje met een flinke lik citroenmayonaise

Ingrediënten

  • 500 gram verse tonijn, klein gehakt
  • 1 eetlepel gehakte kappertjes
  • 1 eetlepel Dijon mosterd
  • Zout en peper uit de molen
  • 1 eetlepel Olijfolie

Bereiding

  1. Mix de gehakte tonijn met de kappertjes, mosterd, zout, peper en olijfolie
  2. Gebruik een hamburger vorm om 4 burgers te vormen
  3. Zet de burgers zeker 2 uur in de koeling. Dit zorgt er voor dat de burgers steviger worden en niet meteen uit elkaar vallen op de barbecue
  4. Grill de burgers in een hamburgerklem boven een matig hete BBQ, 2 tot 3 minuten aan iedere kant

Gearchiveerd onder:

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Like, deel of laat een reactie achter

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Erik en Harco. BBQ-bloggers van het jaar 2019 en wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

The Bastard

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief