Smoked here – BBQ Guru all purpose rub

Deze rub wordt op de markt gebracht door een Nederlands BBQ team BBQGuru.nl. Zij hebben inmiddels met deze rub meerdere prijzen gewonnen waaronder eerste prijs op de Grand Championship Q on the Canal in Engeland.

smoked-here

Zo rechtstreeks uit de bus proef je afzonderlijk de komijn en gerookte paprikapoeder. Om daarna af te sluiten met de chilipeper die zorgt voor een kleine bite. BBQ Guru heeft het inderdaad voor elkaar gekregen om een rub te maken die eigenlijk overal voor geschikt is met een mooie balans in smaken.

Omdat de rub niet zo zoet of zout is komen de rest van de ingrediënten beter tot hun recht. De smaak is apart genoeg om toe te voegen aan de al bestaande rubs zonder te veel af te wijken van de smaak die je verwacht van een traditionele bbq-rub. Zowel op vlees, vis of groenten kan deze rub zijn werk doen.

Deze rub smaakt geweldig op kip en kan er lekker dik op omdat het in tegenstelling tot de gebruikelijke rubs niet overdreven zout of zoet is. Ook smaakt het prima op een procureurlap. Omdat de rub goed de smaak van het vlees aanvult, is de smaak zelden te sterk en kan je het nog afmaken met een mooie bbq saus.

BBQ Guru all purpose rub

Wij hebben de BBQ Guru rub gebruikt op de pulled pork. En dat is ons prima bevallen. Wij vinden de rub erg goed geslaagd en gebruiken het inmiddels als rub voor bijna alles. Ook door de uitjes of de aardappelen als we deze opbakken, probeer maar eens. De rub komt in een handige grote strooibus en dat komt goed uit omdat we de bus er vaak bij pakken.

Lees ons artikel wat is een dry-rub over hoe je een rub moet gebruiken.

Deze rubs is te koop bij True2bbq.

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Deel, like of reageer

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan ervoor zorgen dat jij met meer zelfvertrouwen achter de barbecue staat.

Meer over ons

Vuur en Rook