Smokey Goodness

Smokey-goodness-festival

Wat maakt Smokey Goodness uniek

Barbecueën met Smokey Goodness is pure beleving. Onze grote in het oog springende smokers en bbq’s zetten de toon en de authentieke bereiding van echte, eerlijke gerechten maken het plaatje compleet. Smokey Goodness is fan van de ‘rough kitchen’: stoere mannen, open vuur, grote stukken duurzaam vlees en een hoop spektakel.

Ons innovatieve concept is trotse winnaar van de Columbus Trophy, een Europese erkenning voor onderscheidende horecaondernemingen met lef, en mag zich vanaf 2014 World Champion Whole Hog Barbecue noemen.

Smokey-goodness-World-Champion-Whole-Hog-Barbecue

Smokey Goodness is 100% hout & houtskool gestookt, werkt uitsluitend met duurzaam vlees van uitmuntende kwaliteit en bbq’t volgens de ambachtelijke methode uit de Southern States van Amerika. Alles home made, no short cuts here!

Wat is de smaak van Smokey Goodness

We adopteren de Amerikaanse stijl van bbq’en (het low en slow principe) maar geven hier een geheel eigen twist aan. We gaan dus veel verder dan alleen de geijkte pulled pork en spare-ribs en maken complete bbq menu’s met mediterrane en Aziatische smaken.

Wat is de stijl van Smokey Goodness

Tijdens evenementen bouwt Smokey Goodness een BBQ smoke buffet van waaruit bijzondere bbq-hapjes en gerechten bereid en geserveerd worden. De grote bbq-smoker is de main attraction maar wij gaan verder: smoke barrels, een stoere Chevy Van, authentieke buffetten van sigarenplanken en attributen die de authenticiteit versterken.

grote-smoker-smokey-goodness

Waar staan jullie het liefst

Bigger is better, we richten ons op de grootste festivals en partijen. We doen echter ook frequent exclusieve trouwcateringen voor groepen vanaf 50 personen.

Waar kon men jullie vinden de afgelopen jaren

Lowlands, North Sea Jazz, Fortarock, Rollende Keukens, Frankfurt, Estland, ga zo maar door.

jord-althuizen-van-smokey-goodness

Is er nog iets dat je zelf kwijt wilt

Leuk om te vermelden is dat wij naast duurzaam vlees inkopen ook hoofdsponsor zijn van de stichting Geef een Big. Dit is een non profit organisatie die biggen doneren aan minder bedeelde thaise gezinnen. Zie www.geefeenbig.nl.

geef-een-big

Hoe ben je te boeken

www.smokeygoodness.nl

info@smokeygoodness.nl

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Deel, like of reageer

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook