StokesBBQ

stokesBBQ

Wat is er uniek aan StokesBBQ

Behalve dat ikzelf half amerikaans ben en bbq een lifestyle voor mij is, bouw ik ook mijn eigen trailers, eigen sauzen, verse producten, eigen recepten, kortom alles echt homemade. En een toegevoegde waarde is dat ik een diploma als scheepskok heb behaald.

pulled-pork-stokesbbq

Wat voor Barbecue kunnen jouw klanten verwachten

Qua smaak blijven we uitbreiden, American bbq is een family tradition waarbij veel gegeten wordt en veel recepten in uitgewisseld worden. Onze eigen stijl qua smaak springt wel boven de standaard bbq uit omdat we alles vers maken ( ook marinades, kruiden, sauzen etc).

Waar cateren jullie het liefst

Het gemak van onze bbq trailers is dat we overal naartoe rijden, dus we zijn niet gebonden aan een vaste regio. Vorige jaren zijn we van Assen tot Wemeldingen in Zeeland geweest en doen we ook bbq competities in Duitsland en Belgie en Las Vegas. Kortom  een goeie grill heeft geen grens!

StokesBBQ-rollende-keukens

Zijn er grenzen aan de hoeveelheid gasten

wederom een goeie grill heeft geen grens. Nee we doen klussen van kleine achtertuin verjaardagen tot grote festivals. Alles is afhankelijk van de menukeuze en aantal mensen.

stokesBBQ-bruiloft

Heb je nog op speciale plekken gestaan de afgelopen jaren

Jazeker! tweemaal in Las Vegas op de World Food Championships. Daar is het een compleet andere bbq wereld, het eerste jaar stonden we op een parkeerplaats achter een hotel midden in Vegas en het jaar daarna was het al een stuk groter met een tv show erbij etc. De tweede keer hebben we de titel “Best European team” behaald. Een hele gave ervaring waar we dit jaar weer aan mee willen doen, dit keer is het in Kissimmee Florida. In 2013 en 2014 hebben wij ook op rollende keukens gestaan.

big00-2015-2

Waar kunnen nieuwe klanten boeken

Toekomstige klanten kunnen ons het beste via email [antibot mailto=”info@stokesbbq.nl”] bereiken, dit omdat we dan goed kunnen kijken wat de klant wenst en daar een gepaste offerte voor kunnen maken. Op onze website StokesBBQ kunnen toekomstige klanten goed kijken wat wij allemaal te bieden hebben d.m.v onze menu pagina waar ook voorbeeldmenu’s met prijzen op staan.

 

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Deel, like of reageer

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook