Over de BBQ helden

Barbecue is niet alleen een culinaire handeling, maar ook een hobby en tijdverdrijf met een geweldige maaltijd als beloning. Om iedereen hiermee kennis te laten maken zijn wij begonnen met BBQ-Helden.nl. Dat is al heel wat jaren geleden en daar hebben wij nog steeds geen spijt van.

Op de website en onze social media kanalen, proberen wij niet alleen elke week meerdere recepten te delen maar ook tips en tricks te geven die ervoor zorgen dat jij zelfverzekerd de barbecue aansteekt.

Het maakt ons niet uit wat voor barbecue jij hebt. Of dit nu een 20 jaar oude ketelbarbecue is of een luxe gasbarbecue. Wij hebben ervaring met alle soorten barbecues. Van elektrische- tot kolenbarbecues en van pelletbarbecues tot gravity fed smokers en van kamado’s tot pizzaovens, wij discrimeren niet.


Wie zijn deze BBQ-Helden

Wij zijn Harco Segers en Erik Smilda uit het mooie Baarn. Wij zijn elkaar grootste vriend. Harco is boekhouder en ik (die lange) heb jarenlang van alles gedaan in drukkerijen en ontwerpstudio’s.

Barbecueën was iets wat je ouders op de camping of twee keer per jaar in de achtertuin deden. Toen we zelf fikkie mochten stoken werd de barbecue gebruikt om tijdens feestjes en weekenden weg de hamburgers en gekookte spareribs te grillen.

Toen wij jaren geleden op barbecuewedstrijden zagen dat je meer op de barbecue kon leggen dan enkel worstjes en saté was dat ongelooflijk interessant en lekker.

Na wat bomen zijn wij in 2010 begonnen met BBQ-Helden.nl om onze barbecueavonturen bij te houden. We kregen al snel in de gaten dat meer mensen wilden weten wat ze nog meer konden doen met die barbecue die ze enkel zomers uit de schuur trokken.

Inmiddels is BBQ-Helden.nl de bekendste en grootste barbecue en buiten koken gerelateerde website van Nederland. Wij geven elke maand honderdduizenden beginnende barbecueërs het vertrouwen om de kant en klare barbecue pakketten links te laten liggen en zelf aan de slag te gaan met verse ingrediënten.


Onze partners

Wij zijn erg trots dat we al jaren geholpen worden door de volgende merken en winkels.

  • Beef en steak
  • Vuur en rook
  • Kamado Joe
  • van beekum specerijen
  • beer in a box
  • skottsberg.com

Deze merken maken het mogelijk om deze website draaiende te houden. Je doet hen en ons een groot plezier als je hun websites bezoekt.

Samenwerken

Heb jij ook iets met barbecue, buiten koken of eten en drinken, en ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Dan moeten we elkaar snel spreken. Tijdens een gesprek kunnen we jouw doelen omzetten in ideeën en maken we een voorstel op maat zodat je precies weet wat er verwacht mag worden.

info@bbq-helden.nl