Alles over de BBQ helden

Deel:

Welkom

Honderd duizenden nieuwsgierige achtertuin barbecueërs komen hier elke maand voor uitgebreide recepten, bereidingstips, reviews en data van de leukste barbecuewedstrijden in Nederland en daarbuiten. Bij ons lees je niet alleen maar hoe maar vooral ook waarom.

Wie zijn die BBQ helden?

Wij zijn Erik Smilda en Harco Segers. 2 enthousiaste achtertuin/balkon barbecueërs die de barbecue inmiddels gebruiken als uitbreiding van de keuken. Wij zijn in 2010 begonnen met deze site om onze stapel recepten altijd bij de hand te hebben. Dit is redelijk uit de hand gelopen.

Zien wij ons zelf als BBQ helden? Zeker niet. Wij nemen onszelf niet zo serieus en wij hopen jij ook niet. Wat we wel serieus nemen is deze website. Wij schrijven niet over enorme culinaire hoogstandjes maar hele gewone recepten die je gewoon in de achtertuin kunt bereiden.

Heel af en toe dagen we onszelf uit tot iets spectaculairder zoals een heel varken maar dat krijg je er gratis bij. Wij willen jou als bezoeker van deze site helpen jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken, om uiteindelijk zelf een BBQ-held te worden.

Waar komt onze inspiratie vandaan

Alle recepten en artikelen zijn geïnspireerd door van alles om ons heen. Bezoekjes aan restaurants en workshops, recepten die we lezen en kookprogramma’s op televisie resulteren allemaal in inspiratie voor content op onze site.

Alle recepten of beweringen die op deze site staan, zijn voor ons de beste manier om iets te doen op dit moment. Het kan maar zo zijn dat we over een paar jaar of zelfs binnen een aantal dagen een betere manier hebben gevonden om iets te bereiden en dan passen we het aan.

Heb je nog vragen?

Mail ons gerust (info@bbq-helden.nl) of stel hieronder een vraag.

Alles over de BBQ helden was last modified: mei 1st, 2018 by Erik Smilda

Deel, like of reageer op Alles over de BBQ helden via Facebook

Top