Alles over de BBQ helden

Deel:

Wie zijn die BBQ helden?

Dat zijn Erik Smilda en Harco Segers. 2 enthousiaste achtertuin/balkon barbecueërs die de barbecue inmiddels gebruiken als uitbreiding van de keuken. Wij zijn in 2010 begonnen met deze site om onze stapel recepten bij de hand te hebben. Dit is redelijk uit de hand gelopen. Wij willen jou als bezoeker van deze site helpen jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken, om uiteindelijk zelf een BBQ-held te worden.

Barbecueën is geen exacte wetenschap en al doende leert men. Maar barbecueën is vooral leuk. Alle recepten of beweringen die op deze site staan, zijn voor ons de beste manier om iets te doen op dit moment. Het kan maar zo zijn dat we over een paar jaar of zelfs binnen een aantal dagen een betere manier hebben gevonden om iets te bereiden en dan passen we het aan.

Voor wie is BBQ–helden.nl?

BBQ-helden.nl is er voor de barbecueër, die zo nu en dan eens iets anders wil proberen dan een standaard bbq–pakket in rode of gele marinade. Je hoeft zeker geen topchef te zijn om onze recepten te kunnen maken. En we hebben genoeg tips en tricks om je op weg te helpen met speciale stukken vlees of gereedschap.

Alles over de BBQ helden was last modified: april 13th, 2018 by Erik Smilda

Deel, like of reageer op Alles over de BBQ helden via Facebook

The BastardMeer BBQ artikelenRecepten op niveau of hitte

Top
BBQ-helden.nl gebruikt cookies om bla bla. etc. etc. Toch meer weten (Ik snap het).