Alles over de BBQ helden

Erik Smilda en Harco Segers

Wij zijn in 2010 begonnen met deze site om onze stapel recepten altijd bij de hand te hebben. Dit is redelijk uit de hand gelopen. Wij zijn inmiddels enthousiaste achtertuin/balkon barbecueërs die de barbecue gebruiken als uitbreiding van de keuken. En in 2019 zijn wij BBQ-blogger van het jaar geworden.

Wij schrijven niet over enorme culinaire hoogstandjes maar hele gewone recepten die je gewoon in de achtertuin kunt bereiden.

Jeanette van Rijnbeek

Jeanette is een zelfverklaarde BBQ-nerd en wil dit graag met anderen delen. Als ze niet in haar eigen tuin bezig is met haar grote verzameling barbecues is ze jurylid en doet ze mee aan verschillende barbecuewedstrijden. Jeanette verzorgt voor de BBQ-helden demo’s en workshops.
Je kan haar volgen op Facebook via Jeanette’s Freestyle BBQ.

Matthijs Kannekens

Matthijs is niet alleen gek op barbecue maar wil ook alles weten over de afkomst van producten, slacht en verdere verwerking. Ook het bakken van brood, fermenteren, wecken en het inmaken van groente heeft zijn aandacht.
Je kan hem volgen via instagram op thijsbbq.

Jeroen van Diem

Net als bij velen is het barbecueën bij Jeroen een uit de hand gelopen hobby geworden. Hij gaat proberen om met zijn recepten te laten zien dat je met een beetje aandacht de beste resultaten krijgt.
Je kan Jeroen volgen op zijn Instagram pagina rednosebbq

Waar komt onze inspiratie vandaan

Alle recepten en artikelen zijn geïnspireerd door van alles om ons heen. Bezoekjes aan restaurants en workshops, recepten die we lezen en kookprogramma’s op televisie resulteren allemaal in inspiratie voor content op onze site.

Alle recepten of beweringen die op deze site staan, zijn voor ons de beste manier om iets te doen op dit moment. Het kan maar zo zijn dat we over een paar jaar of zelfs binnen een aantal dagen een betere manier hebben gevonden om iets te bereiden en dan passen we het aan.

Heb je nog vragen?

Mail ons gerust of stel hieronder een vraag.

Deel, like of reageer