Alles over de BBQ helden

Deel:

Voor wie is BBQ–helden.nl?

BBQ-helden.nl is er voor de barbecueër, die zo nu en dan eens iets anders wil proberen dan een bbq–pakket van de supermarkt. Je hoeft zeker geen topchef te zijn om deze recepten te kunnen maken. En we hebben genoeg tips en tricks om je op weg te helpen met speciale stukken vlees of gereedschap.

Wie zijn die BBQ helden?

Dat zijn Harco en Erik. Wij willen jou als bezoeker van deze site helpen jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken, om uiteindelijk zelf een BBQ held te worden.

harco-en-erik

Harco Segers

Harco houdt van de lekkere dingen van het leven en daar hoort barbecue bij. Te vaak barbecueën bestaat niet en het mag ook geen haast klus zijn. Het liefst barbecuet hij in etappes. Het is geen schande om op een mooie zomeravond 2x de barbecue aan te steken.

Het liefst zonder de poespas (lees salades oid), maar als het er dan toch staat, is het meestal een welkome aanvulling op het geheel.

Uiteraard doen we er een lekker koud pilserikje bij!

Erik Smilda

Erik is met het starten van de site in mei 2010 ook serieus begonnen met barbecueën. Daarvoor liet hij dit aan anderen over. Nu gaat over het algemeen elke week de barbecue wel aan.

Tip van Erik, begin op tijd, doe het rustig aan en ga net zo lang door totdat je echt niet meer buiten kunt zijn door de kou. En dat kan het hele jaar door.

Goede spullen zijn mooi meegenomen, al moet je het niet overdrijven. Alles wat je echt nodig hebt, zijn gloeiende kooltjes en een schoon rooster.

Wij zijn geen voedselexperts of pitmasters

Er zijn veel betere barbecueërs dan wij en daar schamen we ons helemaal niet voor. Barbecueën is geen exacte wetenschap en al doende leert men. Alle recepten of beweringen die op deze site staan, zijn voor ons de beste manier om iets te doen op dit moment. Het kan maar zo zijn dat we over een paar jaar of zelfs binnen een aantal dagen een betere manier hebben gevonden om iets te bereiden en dan passen we het aan.

Alles over de BBQ helden was last modified: mei 16th, 2016 by Erik Smilda

Deel, like of reageer op Alles over de BBQ helden via Facebook

  • beef en steak
  • vuur en rook
  • barabiku
Top
BBQ-helden.nl gebruikt cookies om bla bla. etc. etc. Toch meer weten (Ik snap het).