Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Tips
Archief
Tips
Bereiding
Hoe gril je een perfecte steak?
Is er iets mooiers dan een steak met een diepbruine krokante korst met een sappige roze binnenkant. Wij vinden van niet.
Techniek
Hoe verwijder je roest uit een gietijzeren pan
Wij gaan kunnen je uitleggen hoe makkelijk het is om roest te verwijderen uit een gietijzeren pan en een nieuwe coating aan te brengen.
Tips
Indirect Barbecueën in een Weber Ketelbarbecue
Het geheim van een geslaagde barbecuesessie zit in het beheersen van de temperatuur in jouw ketelbarbecue.
Tips
Brisket op de Weber Ketelbarbecue in 9 Stappen
brisket in een ketelbarbecue kan behoorlijk spannend zijn. Wij gaan je in 9 stappen uitleggen hoe dit een succes wordt.
Tips
Zoete spareribs op je Master-Touch Ketelbarbecue
Heerlijk malse en zoete spareribs zijn de ultieme BBQ favoriet. En jij maakt ze gewoon in jouw eigen Weber Master-Touch.
Tips
Pulled Pork Zelf Maken op je Master-Touch Ketelbarbecue
Pulled pork is de bbq klassieker die je echt zelf gemaakt moet hebben. Wij leggen je precies uit hoe je dat doet op jouw ketelbarbecue.
Tips
Hoe werkt een offset smoker en waarom jij er één wil hebben
Een echte offset smoker is een hele investering. Wij kunnen je na heel veel goede BBQ precies vertellen waarom het dat waard is.
Tips
Malse en sappige brisket in 4 uur met de Hot and Fast methode
Voor geweldige brisket hoef je vanaf nu niet meer een hele dag of langer uit te trekken. Wij laten je zien hoe je dat doet in 4 uur.
Tips
Makreel zelf roken
Gerookte makreel is misschien nog wel lekkerder dan zalm. Wij hebben er een ruzie voor over om die stelling te verdedigen.
Tips
Hoe ontdooi je vlees op de juiste manier?
Er zijn maar twee manieren om vlees op een verantwoorde manier te ontdooien. Wij leggen je graag uit welke en waarom.
Tips
Zelf kaas koud roken
Het roken van kaas geeft het een milde rooksmaak. We hebben 4 verschillende soorten kaas geprobeerd om te kijken welke we het lekkerste vonden.
Tips
Koud gerookte zalm zelf maken
Koud gerookte zalm is heerlijk. De zoete rooksmaak past perfect bij deze vette vis. Wij kunnen je precies vertellen hoe je zelf zalm zelf rookt.
Pagina's:
1
2
3
4
5
6
7
8
»