Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Tips
Archief
Tips
Tips
Hoe ontdooi je vlees op de juiste manier?
Er zijn maar twee manieren om vlees op een verantwoorde manier te ontdooien. Wij leggen je graag uit welke en waarom.
Tips
Zelf kaas koud roken
Het roken van kaas geeft het een milde rooksmaak. We hebben 4 verschillende soorten kaas geprobeerd om te kijken welke we het lekkerste vonden.
Tips
Malse en sappige brisket in 4 uur met de Hot and Fast methode
Voor geweldige brisket hoef je vanaf nu niet meer een hele dag of langer uit te trekken. Wij laten je zien hoe je dat doet in 4 uur.
Tips
Koud gerookte zalm zelf maken
Koud gerookte zalm is heerlijk. De zoete rooksmaak past perfect bij deze vette vis. Wij kunnen je precies vertellen hoe je zelf zalm zelf rookt.
Bereiding
Hoe barbecue je vis
Hoe barbecue je vis. Dat gaan we je eens precies uitleggen. hier lees je handige tips om op het volgende barbecuefeestje geweldige vis te serveren..
Tips
Steak bakken in een pizzaoven
De hoge temperatuur in een pizzaoven is uitermate geschikt om een paar geweldige steaks in te bakken. Wij vertellen je hoe.
Tips
Welke houtsoorten gebruik je niet om te roken of grillen
Sommige houtsoorten geven rook die geen beste smaak afgeeft aan je gerecht of de rook ervan is zelfs giftig.
Tips
Spareribs op de gasbarbecue
Wil je heerlijke fall-of-the-bone spareribs maken op jouw gasbarbecue? Wij gaan je helemaal uitleggen hoe je dat doet.
Bereiding
Pizza op de ketelbarbecue
Leer een pizza maken op de barbecue zonder verbrande bodem en nog rond ook met behulp van een paar bakstenen.
Bereiding
Hoe gril je een perfecte steak?
Met de volgende aanwijzingen zou het volgens ons moeten lukken om een perfecte steak te grillen.
handig
5 onmisbare accessoires die elke barbecueër nodig heeft
Wil je echt een keer serieus gaan barbecueën wees dan goed voorbereid. Hier zijn de 7 dingen die iedereen moet hebben om goed te kunnen barbecueën.
Tips
Hoe vervang je de glasvezel pakking van je Kamado Joe
Een glasvezel pakking is steviger dan vilt maar ook deze moet misschien een keer vervangen worden. Wij leggen uit hoe.
Pagina's:
1
2
3
4
5
6
7
8
»