Samenwerken

Deel:

Wat leuk dat u geintereseerd bent in BBQ-helden.nl. Er zijn verschillende manieren om met ons samen te werken.

Cijfers

BBQ-helden.nl ontvangt gemiddeld ruim 109.000 unieke bezoekers en ruim 284.000 pageviews per maand.  (Cijfers 1 januari tot 31 juli 2016) en in de zomermaanden is dit minstens het dubbele. De grootste groep fans, 28%, zijn mannen tussen de 35 en 44 jaar. Zij zijn geïnteresseerd in barbecueën en buiten koken. 90% van de doelgroep ligt tussen de 25 en 54 jaar. 78% hiervan is man.

Adverteren

Om te adverteren zijn er meerdere mogelijkheden. In sommige gevallen kunnen wij in samenwerking met u een unieke oplossing verzinnen. Voor een overzicht van de tarieven en mogelijkheden kunt u contact opnemen info@bbq-helden.nl.

Reviews

De BBQ-helden doen reviews van producten die barbecue gerelateerd zijn. Als het te maken heeft met barbecue, grillen of buiten koken dan willen we het graag proberen. Een review op BBQ-helden.nl is een eerlijk verslag van onze ervaring van het product.

Wij willen graag positieve verhalen op onze site dus zijn wij niet tevreden over het product dan nemen wij eerst contact met u op voordat wij de review plaatsen. Zodoende kunt er nog voor kiezen om de review niet geplaatst te krijgen. In de geplaatste review plaatsen we links naar verkooppunten of naar andere gewenste pagina’s.

Een review kost niets. Heb je een rub, saus, barbecue, accessoire, boek of workshop die je onder de aandacht wil brengen mail ons dan via info@bbq-helden.nl. Hierbij geven wij wel aan dat we elk artikel dat wij zonder afspraak krijgen opgestuurd niet zonder meer kunnen reviewen. Die tijd ontbreekt ons helaas. Wilt u echt alle aandacht voor uw product? Neem dan eerst contact met ons op.

Winacties

Wij organiseren regelmatig weggeefacties op onze facebookpagina. Dit soort acties duren vaak een weekend of een week en gaan vaak gepaard met een review. Tijdens de actie wordt er meerdere malen aandacht gegeven aan uw product. Een winactie kost vaak niets. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden info@bbq-helden.nl.

Samenwerken was last modified: augustus 3rd, 2016 by Erik Smilda

Deel, like of reageer op Samenwerken via Facebook

  • beef en steak
  • vuur en rook
  • barabiku
Top
BBQ-helden.nl gebruikt cookies om bla bla. etc. etc. Toch meer weten (Ik snap het).