Waarom samenwerken met BBQ-Helden.nl

Honderd duizenden nieuwsgierige achtertuin barbecueƫrs komen hier elke maand voor uitgebreide recepten, bereidingstips, reviews en data van de leukste barbecuewedstrijden in Nederland en daarbuiten.

Cijfers

BBQ-helden.nl ontving het afgelopen jaar ruim 2 miljoen unieke bezoekers met 12 miljoen pageviews.

Naast onze website doen wij natuurlijk ook aan social media.

Facebook : 13.900+ volgers (gemiddeld bereik 7.500 per bericht)

Pinterest : 11.500+ volgers (360 duizend kijkers per maand)

Instagram : 20k+ volgers (gemiddeld bereik van 8.000 per post)

peildatum 30 april 2021

Er zijn verschillende manieren om met ons samen te werken.

Sponsored posts en social media campagnes

Wij werken al jaren samen met verschillende merken voor het maken van content. Zowel sponsored posts als social media campagnes worden op maat gemaakt voor de honderduizenden barbecuefans die onze pagina’s bezoeken.

Wij accepteren gesponsorde posts die wij zelf schrijven en die gaan over een onderwerp dat past op BBQ-Helden.nl. Alle content wordt getagd als gesponsorde post en alle links zijn “sponsored” links zoals de Google richtlijnen dit voorschrijven.

Wij doen niet aan gast blogs, betaalde links of vooraf geschreven teksten

Heeft u een product dat wij onder de aandacht moeten brengen en is het barbecue of buitenkoken gerelateerd dan mag u ons een mailtje sturen.
Een artikel dat wij zonder afspraak krijgen opgestuurd kunnen wij niet zonder meer uitgebreid laten zien. Die tijd ontbreekt ons helaas. Wilt u echt alle aandacht voor uw product? Neem dan eerst contact met ons op.

info@bbq-helden.nl

Deel, like of reageer