Samenwerken

Deel:

Wat leuk dat u geintereseerd bent in BBQ-helden.nl. Er zijn verschillende manieren om met ons samen te werken.

Cijfers

BBQ-helden.nl ontvangt gemiddeld ruim 100.000 unieke bezoekers en ruim 560.000 pageviews per maand. Wilt u een volledige mediakit neem dan contact met ons op. info@bbq-helden.nl

Adverteren

Om te adverteren op BBQ-helden.nl kunt u contact opnemen met Semilo info@semilo.nl.

Reviews

De BBQ-helden doen reviews van producten die barbecue gerelateerd zijn. Als het te maken heeft met barbecue, grillen of buiten koken dan willen we het graag proberen. Een review op BBQ-helden.nl is een eerlijk verslag van onze ervaring van het product.

Wij willen graag positieve verhalen maar zijn wij niet tevreden over het product dan nemen wij eerst contact met u op voordat wij de review plaatsen. Zodoende kunt er nog voor kiezen om de review niet geplaatst te krijgen. In de geplaatste review plaatsen we links naar verkooppunten of naar andere gewenste pagina’s.

Heb je een rub, saus, barbecue, accessoire, boek of workshop die je onder de aandacht wil brengen mail ons dan via info@bbq-helden.nl. Een artikel dat wij zonder afspraak krijgen opgestuurd kunnen wij niet zonder meer reviewen. Die tijd ontbreekt ons helaas. Wilt u echt alle aandacht voor uw product? Neem dan eerst contact met ons op.

Samenwerken was last modified: februari 26th, 2018 by Erik Smilda

Deel, like of reageer op Samenwerken via Facebook

The Bastard


BBQ-helden nieuwsbrief


Meer BBQ artikelenRecepten op niveau of hitte

Top
BBQ-helden.nl gebruikt cookies om bla bla. etc. etc. Toch meer weten (Ik snap het).