BBQ-helden

Samenwerken

Honderd duizenden nieuwsgierige achtertuin barbecueërs komen hier elke maand voor uitgebreide recepten, bereidingstips, reviews en data van de leukste barbecuewedstrijden in Nederland en daarbuiten. Bij ons lees je niet alleen maar hoe maar vooral ook waarom. Er zijn verschillende manieren om met ons samen te werken.

Cijfers

BBQ-helden.nl ontving het afgelopen jaar ruim 1.4 miljoen unieke bezoekers.

Naast onze website doen wij natuurlijk ook aan social media.

Facebook : 11.800+ volgers (gemiddeld bereik 7.500 per bericht)

Pinterest : 10.000+ volgers (360 duizend kijkers per maand)

Instagram : 14.000+ volgers (gemiddeld bereik van 5.000 per post)

Wilt u een volledige mediakit neem dan contact met ons op. info@bbq-helden.nl

Adverteren

Om te adverteren op BBQ-helden.nl kunt u ook een mailtje sturen.

Reviews

De BBQ-helden doen reviews van producten die barbecue gerelateerd zijn. Als het te maken heeft met barbecue, grillen of buiten koken dan willen we het graag proberen. Een review op BBQ-helden.nl is een eerlijk verslag van onze ervaring van het product.

Wij willen graag positieve verhalen maar zijn wij niet tevreden over het product dan nemen wij eerst contact met u op voordat wij de review plaatsen. Zodoende kunt er nog voor kiezen om de review niet geplaatst te krijgen. In de geplaatste review plaatsen we links naar verkooppunten of naar andere gewenste pagina’s.

Heb je een rub, saus, barbecue, accessoire, boek of workshop die je onder de aandacht wil brengen mail ons dan via info@bbq-helden.nl. Een artikel dat wij zonder afspraak krijgen opgestuurd kunnen wij niet zonder meer reviewen. Die tijd ontbreekt ons helaas. Wilt u echt alle aandacht voor uw product? Neem dan eerst contact met ons op.

Producten voor een review, persberichten, uitnodigingen of andere verzoeken mogen naar het volgende adres:

BBQ-Helden

Ericastraat 15

3742 SG   Baarn

info@bbq-helden.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief