Samenwerken met BBQ-Helden

BBQ-Helden.nl is de bekendste en grootste barbecue en buiten koken gerelateerde website van Nederland. Honderd duizenden nieuwsgierige achtertuin barbecueërs weten ons elke maand te vinden voor uitgebreide recepten en bereidingstips.

Onze volgers zijn beginnende en enthousiaste achtertuin barbecueërs. Dit zijn niet alleen maar mannen maar ook steeds meer vrouwen, die niet alleen doorgeven wat ze komend weekend willen eten maar ook steeds meer zelf achter de barbecue willen staan.

Wij helpen ze graag op weg en staan open voor alle vragen die ze ons stellen. De beloning is dan om via social media te zien wat er elk weekend gemaakt wordt.


Wie en wat

Wij zijn Harco en Erik en gek op koken en eten dus we hadden ook KeukenHelden.nl kunnen beginnen maar barbecue is zoveel leuker. Het begint met het aansteken van de barbecue en het controleren van de hitte. Dan de geur van de rook en de gebruikte kruiden. Om daarna te genieten met vrienden en familie van wat je gemaakt hebt.

Barbecue is aan de ene kant niets meer dan een rooster en gloeiende kooltjes. Maar wij houden ook van het gemak van gas en elektrisch barbecueën. En door het gebruik van digitale technieken wordt het voor de leek ook steeds makkelijker om heerlijke dingen op tafel te zetten.

Heb jij ook iets met barbecue, buiten koken of eten en drinken, en ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Dan moeten we elkaar snel spreken. Tijdens een gesprek kunnen we jouw doelen omzetten in ideeën en maken we een voorstel op maat zodat je precies weet wat er verwacht mag worden.

info@bbq-helden.nl


Cijfers

 • Beef en steak

  1.4 miljoen unieke bezoekers per jaar
  3.6 miljoen pagina’s

 • Instagram BBQ-Helden

  40K+ volgers

 • TikTok BBQ-Helden

  23.4K+ volgers

 • Facebook BBQ-Helden

  15K+ volgers

 • Pinterest BBQ-Helden

  14.9K+ volgers

 • YouTube BBQ-Helden

  5.8K+ volgers

peildatum 6 mei 2024

Huidige samenwerkingen

Wij werken alleen samen met merken waar we zelf volledig achter kunnen staan zoals: Beef en Steak, Kamado Joe, Vuur en Rook, Van Beekum Specerijen, Beer in a Box, Skottsberg en Weber.

Denk jij dat jij hier ook perfect tussen past en heb je een product dat barbecue of buitenkoken gerelateerd is dan mag je ons een mailtje sturen.

Voor alle samenwerkingen kijken we eerst of het product past bij BBQ-Helden.nl. Alle content wordt getagd als gesponsorde post en alle links zijn “sponsored” links zoals de Google richtlijnen dit voorschrijven.

Een artikel dat wij zonder afspraak krijgen opgestuurd kunnen wij niet zonder meer uitgebreid laten zien. Die tijd ontbreekt ons helaas. Wilt u echt alle aandacht voor uw product? Neem dan eerst contact met ons op.

info@bbq-helden.nl