Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Wild
Wild
Hertenhaas met bramensaus
Deze hertenhaas met bramensaus is een gerechtje gemaakt dat heel makkelijk te maken is maar waarmee je wel indruk kan maken.
Wild
Wildzwijn rack met stoofperen saus
We hebben dit wildzwijn rack extra feestelijk gemaakt door een warme saus van stoofperen te maken. Dit maakt dit recept rack dus echt een herfst gerecht.
Wild
Hertenrack met kruidenkorst
Met dit hertenrack met kruidenkorst heb je een zeer smakelijk stukje vlees dat elke liefhebber van wild zeker kan waarderen.
Wild
Saté van hert met yoghurt komkommersaus
Deze saté van hertenhaas is heerlijk en makkelijk om te maken. Met een frisse komkommersaus is het compleet.
Wild
Curry met hazenbout uit de dutch oven
Bij dat koude herfstweer zoek je gerechten waar je het weer een beetje warm van krijgt. Deze curry is gemaakt met hazenbout.
Wild
Wildzwijn boutstuk met pruimensaus en krautsalad
Na een vakantie en een bezoek aan een wildpark in Duitsland wilden we zelf ook een keer wild zwijn boutstuk bereiden. En dan echt op z'n Duits.
Wild
Wild zwijn t-bone met appel sjalotsaus
wild zwijn t-bone klinkt spannender dan het is. Het is een klein maar smaakvol stuk vlees dat aan een simpele bereiding genoeg heeft.