Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
Alle recepten
Gevogelte
Oosterse kalkoenfilet met pittige gochujang marinade
Gegrilde kalkoenfilet met een pittig-zoete oosterse marinade op basis van gochujang. Langzaam gegaard en gegrild voor extra smaak en sappigheid.
Gevogelte
Gegrilde hete honing kip salade
Gegrilde kippendijen met hete honing marinade, geserveerd op een salade met munt-yoghurtsaus. Pittig, fris en rokerig.
Varkensvlees
Italiaanse Rotisserie Spareribs met Verse Kruiden
Deze Italiaanse spareribs van de rotisserie hebben een knapperige buitenkant, een geweldige smaak en zijn sneller klaar dan klassiek low & slow.
Zoetzure paprika relish
Maak zelf een zoetzure paprika relish. Fris, kruidig en makkelijk te maken. Lekker bij vlees, kaas, broodjes of op een borrelplank.
Rundvlees
Runderwang stoof
Deze runderwangenstoof uit de Dutch oven met herfstgroenten, appelstroop en ontbijtkoek is een volle donkere stoof waar je niet vanaf kunt blijven.
Gevogelte
Kip kebab spiesjes met citroen-botersaus
Maak deze kruidige kip kebab spiesjes met frisse citroen-botersaus. Perfect als éénhaps snack van de barbecue of als bijgerecht bij een zomerse maaltijd.
Gevogelte
Nacho Kippenvleugels
Maak krokante nacho kippenvleugels met kaas, ui en jalapeño. Eenvoudig recept van de barbecue, perfect voor een feestje of borrel.
Gevogelte
Kippendijen stoofschotel
Stoofschotel met gerookte kippendijen van de BBQ. Met paprika, ui, aardappelen, en een scheut dubbelbier voor een rijke herfstige smaak.
Gevogelte
Citroen knoflook kip van het spit
Hele kip van het spit met verfrissende citroen-knoflookmarinade & krokant vel. Stap-voor-stap uitleg voor beginners.
Sukade Bistecca gegrild op de soapstone
Gegrilde sukade steak met volle smaak, bereid op de soapstone en geserveerd als bistecca met rucola, Parmezaan, citroenzest en balsamico.
Sauzen
Zoetzure jalapeño’s maken
Zelf zoet-zure jalapeño’s maken? Fris, pittig en zoet tegelijk. Ideaal als topping voor pulled pork, burgers of nacho’s.
Lam
Lams t-bones met frisse munt-citroensalsa en couscous
Gegrilde lams t-bones van de barbecue met een frisse munt-citroensalsa, geserveerd op een lauwwarme couscoussalade met maïs, sla en feta.
Pagina's:
1
2
3
4
5
6
7
...
60
»