Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Tips
/
Techniek
Archief
Techniek
Techniek
Hoe verwijder je roest uit een gietijzeren pan
Wij gaan kunnen je uitleggen hoe makkelijk het is om roest te verwijderen uit een gietijzeren pan en een nieuwe coating aan te brengen.
Techniek
Hoe bak je pizza in een kamado
Je kamado is niet alleen een hele fijne barbecue maar ook een hele goede pizza oven. Je moet alleen weten hoe je hem opbouwt.
Techniek
Spareribs wel of niet inpakken
Wat als je nou wil weten wat de beste manier is om spareribs te bereiden. Dan ga je ze gewoon allemaal proberen.
Techniek
Maak zelf appel gerookt ontbijtspek met natte pekel
Gerookt ontbijtspek maak je zelf. Dat is niet alleen heel makkelijk maar ook leuk om te doen en veel lekkerder dan gekocht ontbijtspek.
Techniek
brisket injecteren voor sappiger vlees
Wij hebben ons gewaagd aan brisket en hebben die geinjecteerd om sappiger vlees te krijgen. We gaan je uitleggen hoe we dit gedaan hebben.
Techniek
Onderhoud en schoonmaken van een Dutch Oven
Over het onderhoud van een Dutch Oven is er nogal wat onduidelijkheid. Wij gaan proberen om je het allemaal duidelijker te maken.
Techniek
Wat is een Dutch Oven
Dutch Ovens is helemaal hot in de buitenkook categorie. Dus daar moesten de BBQ-helden ook maar eens aan beginnen. Eerst een korte uitleg.
Techniek
Maak van je ketelbarbecue een smoker
Je hebt niet altijd een dure smoker nodig om echt te barbecueen. Met een goede kwaliteit ketelbarbecue kan je ook met goed resultaat roken.
Techniek
Kamado aansteken en op temperatuur houden
Je hebt een prachtige kamado gekocht, of wilt er een gaan kopen maar je zou niet weten hoe je een kamado moet aansteken. Wij weten het wel.
Techniek
Barbecueën op een plankje
Barbecueën op een plank is heel makkelijk en geschikt voor veel verschillende gerechten. Niet alleen zalm maar ook voor vlees en groenten
Techniek
Welke soorten rookhout kan je gebruiken
Er zijn heel erg veel soorten rookhout, zoveel dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Hier staat alles op een rijtje.
Techniek
Hoe gebruik je de ventilatiegaten in je barbecue
Wat doe je met de ventilatiegaten in je barbecue? Weet je niet wat je met die schuiven aan moet. Dat gaan we jou eens haarfijn uitleggen.
Pagina's:
1
2
»