Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Vis
Vis
Schol uit de pizzaoven
De pizzaoven is een geweldige manier om schol in te bakken. Zeker als je ze eerst subtiel gemarineerd hebt.
Vis
In chili olie gemarineerde gamba’s
Deze gigantische in in pittige chili olie gemarineerde XL gamba's, zijn een geweldige snack van de barbecue.
Vis
vis uit de folie met tomaat, ui, tapenade en citroen
Wij nemen een paar heerlijke stukken visfilet en verpakten die samen met tomaat, rode ui, tapenade van zongedroogde tomaat en citroen.
Vis
Garnaal tortilla’s met zoet-zure radijs
Deze sappige garnaal tortilla's zijn een perfect recept voor iedereen die na het werk ook nog graag de barbecue aansteekt.
Vis
Pittige makreel in sambalsaus
Pittige makreel is een Indisch gerecht dat je kan vinden bij elke Indonesische toko en bij sommige Chinese restaurants.
Vis
Witte bonenschotel met gegrilde tarbot
Deze witte bonenschotel is een echt Italiaans recept dat vooral in Toscane gegeten wordt met vis. Wij grilden een mooie tarbot filet.
Vis
Gegrilde zeebaars met salsa verde
Zeebaars is een makkelijke vis om te grillen en klaar in 15 tot 20 minuten. Wij maakten een frisse salsa verde waar we de vis in marineren.
Vis
Tongfilet met citroen en ui in folie
Tong uit de pan met een beetje peper en zout en wat boter is het lekkerst maar je kan hem nog veel makkelijker in de folie bereiden
Vis
Honing boter zalm met chimichurri
Honing boter is van zichzelf al lekker maar als je het op zalm smeert dan wordt het helemaal een feestje.
Vis
Broodje gegrilde schelvis
Zomers hebben wij vaak wel zin in lichtere maaltijden. Dit broodje gegrilde schelvis is lekker fris en nog gezond ook.
Vis
Koolvis garam masala
We gebruikten een garam masala kruidenmix om verse koolvisfilet en een tomatensaus op smaak te brengen.
Vis
Coquilles met pesto roomsaus
Wil je jezelf of een ander eens lekker verwennen dan maak je deze heerlijke malse coquilles die in een kwartier op tafel staan.
Pagina's:
1
2
3
4
5
6
»