• Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus
BBQ-helden
Skip to content
BBQ-helden
  • In English
  • over ons
  • samenwerken
  • shop
  • Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus

Home / Vis

  • Vis

    Schol uit de pizzaoven

    De pizzaoven is een geweldige manier om schol in te bakken. Zeker als je ze eerst subtiel gemarineerd hebt.
  • Vis

    In chili olie gemarineerde gamba’s

    Deze gigantische in in pittige chili olie gemarineerde XL gamba's, zijn een geweldige snack van de barbecue.
  • Vis

    vis uit de folie met tomaat, ui, tapenade en citroen

    Wij nemen een paar heerlijke stukken visfilet en verpakten die samen met tomaat, rode ui, tapenade van zongedroogde tomaat en citroen.
  • Vis

    Garnaal tortilla’s met zoet-zure radijs

    Deze sappige garnaal tortilla's zijn een perfect recept voor iedereen die na het werk ook nog graag de barbecue aansteekt.
  • Vis

    Pittige makreel in sambalsaus

    Pittige makreel is een Indisch gerecht dat je kan vinden bij elke Indonesische toko en bij sommige Chinese restaurants.
  • Vis

    Witte bonenschotel met gegrilde tarbot

    Deze witte bonenschotel is een echt Italiaans recept dat vooral in Toscane gegeten wordt met vis. Wij grilden een mooie tarbot filet.
  • Vis

    Gegrilde zeebaars met salsa verde

    Zeebaars is een makkelijke vis om te grillen en klaar in 15 tot 20 minuten. Wij maakten een frisse salsa verde waar we de vis in marineren.
  • Vis

    Tongfilet met citroen en ui in folie

    Tong uit de pan met een beetje peper en zout en wat boter is het lekkerst maar je kan hem nog veel makkelijker in de folie bereiden
  • Vis

    Honing boter zalm met chimichurri

    Honing boter is van zichzelf al lekker maar als je het op zalm smeert dan wordt het helemaal een feestje.
  • Vis

    Broodje gegrilde schelvis

    Zomers hebben wij vaak wel zin in lichtere maaltijden. Dit broodje gegrilde schelvis is lekker fris en nog gezond ook.
  • Vis

    Koolvis garam masala

    We gebruikten een garam masala kruidenmix om verse koolvisfilet en een tomatensaus op smaak te brengen.
  • Vis

    Coquilles met pesto roomsaus

    Wil je jezelf of een ander eens lekker verwennen dan maak je deze heerlijke malse coquilles die in een kwartier op tafel staan.
  1. Pagina's:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. »

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook

Volg ons op:

  • Over
  • Samenwerken met BBQ-Helden
  • Shop
  • Cookiestatement
  • Privacy verklaring

Copyright © 2010–2025 BBQ-Helden. Alle rechten voorbehouden.
BBQ Helden is een onderdeel van Barabiku.
Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.