• Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus
BBQ-helden
Skip to content
BBQ-helden
  • In English
  • over ons
  • samenwerken
  • shop
  • Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus

Home / Vis

  • Vis

    Garnaal pizza uit de barbecue

  • Vis

    Pasta salade met asperge en zalm

    Deze pasta salade combineert sappige gegrilde zalm en groene asperges met pasta en een lichte dressing. Een makkelijk en gezond gerecht van de barbecue.
  • Vis

    Surf and turf van de grillplaat

    Surf and turf is een decadent gerecht waarin rundvlees en vis, schaaldieren of zeevruchten gecombineerd wordt.
  • Vis

    Gegrilde forel met paprika

    Forel is een perfecte vis om te grillen. De vis smaakt van zichzelf al erg goed en krijgt wat verse kruiden en citroen precies wat het nodig heeft.
  • Vis

    Pesto gambas

    Dit recept voor pesto gamba's is snel te maken en het resultaat is geweldig. Serveer ze met een bord pasta voor een heerlijk makkelijk maaltje
  • Vis

    Tonijnsteak met citroendressing

    Gegrilde tonijn is zo stevig dat je het kan eten als steak. Wij hebben een makkelijk recept voor heerlijke gegrilde tonijnsteak.
  • Vis

    Gegrilde makreel met geroosterde salsa

    Makreel is een goeie vis om te grillen. Het vlees is van zichzelf lekker vet waardoor het wel wat hitte kan verdragen.
  • Vis

    Gamba’s met krieltjes van de vuurplaat

    Op de vuurplaat zijn deze reuzegarnalen met mais en krieltjes één van de makkelijkste recepten om te maken.
  • Vis

    Gegrilde kreeftenstaart met kruidenboter

    Kreeftenstaart heeft heerlijk zacht en zoet vlees dat gemaakt is om te grillen. Met wat gesmolten kruidenboter weet je niet wat je mee maakt.
  • Vis

    Gerookte zalm op Turks brood

    Wil je echt een keer een spectaculair broodje zalm op tafel zetten dan is dit het recept waar je op hebt zitten wachten.
  • Vis

    Paella van de barbecue

    Wij hebben in onze achtertuin op de barbecue een geweldige paella gemaakt met chorizo en garnalen en die is echt Spaans lekker.
  • Vis

    Warm gerookte zalm met dille citroen saus

    Deze warm gerookte zalm kost wat tijd om voor te bereiden maar dan serveer je samen met de saus wel wat geweldigs.
  1. Pagina's:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. »

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een recept dat pas volgend jaar op de website staat.

nieuwsbrief inschrijving

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook

Volg ons op:

  • Over
  • Samenwerken
  • Shop
  • Cookiestatement
  • Privacy verklaring

Copyright © 2010–2023 BBQ-Helden.
Alle rechten voorbehouden.
Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.