Muntsaus

Muntsaus

Een lekker frisse muntsaus waar bijvoorbeeld lamsbout niet zonder kan, of lam in het algemeen. Ook lekker bij een aardappelsalade.

Ingrediënten

  • 6 eetlepels fijngesneden verse munt,
  • 2 theelepels suiker
  • 2 eetlepels olie
  • Snufje zout,
  • 3 eetlepels sherry of witte wijnazijn

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten en pureer met een staafmixer
  2. Roer nog 2 eetlepels heet water erdoor
  3. Laat de saus 30 minuten rusten om door te trekken

Gearchiveerd onder:

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Like, deel of laat een reactie achter

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook

Vuur en Rook

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een recept dat pas volgend jaar op de website staat.

nieuwsbrief inschrijving