rode curry pasta

Rode curry pasta is geweldig als marinade voor de kip of om de kip na het barbecueën mee in te smeren.

Deze rode curry pasta kan je gebruiken voor onze hele kip met rode curry

kruiden kopen

Ingrediënten

  • 4 flinke gedroogde rode pepers
  • 1 tak citroengras, gesneden ongeveer 1½ eetlepel
  • 1 stuk verse gember van 2 x 2 cm, fijn gesneden ongeveer 1 eetlepel
  • 1 theelepel hete currypoeder
  • 1 eetlepel gemalen korianderzaad
  • 1 eetlepel vissaus
  • 3-4 eetlepels fijngesneden sjalotjes
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 fijngesneden ansjovis

Bereiding

  1. Doe de pepers in een kleine kom en giet hier kokend water overheen.
  2. Dek de kom af met een bord en laat dit 30 minuten staan
  3. Haal de pepers eruit
  4. Mix met een keukenmachine alle ingredienten inclusief de pepers tot een glad mengsel
  5. zet in de koelkast voor later gebruik

Gearchiveerd onder:

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Like, deel of laat een reactie achter

The Bastard

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Erik en Harco. BBQ-bloggers van het jaar 2019 en wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief