Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Lam
/
Pagina 3
Lam
Lamsspiesjes
Deze lamsspiesjes zijn een heerlijke hap-snap tapa van fijn lamsvlees
Lam
Lamskoteletjes met knoflook en tijm
Deze lamskoteletjes met knoflook en tijm zijn een hit in elk tapas restaurant. Bij deze tapa heb je geen mes en vork nodig, het heeft z’n eigen handvatje.
Lam
Lamsgehakt spiesjes
Deze lamsgehakt spiesjes zijn een goeie manier om tapas van een barbecue te krijgen. Bij een tapas restaurant krijg je ze als balletjes in de paprikasaus.
Lam
Saté kambing
En nu eens iets totaal anders: Geitensateh, oftewel Sateh kambing. Een heerlijke sateh met een heel eigen smaak.
Lam
Mediterraanse lamsbout
Deze mediterraanse lamsbout is barbecueën voor gevorderden maar dit is geen reden om je dit recept te onthouden. Lamsbout is eenmaal een feestje om te eten.
Lam
Souzouki
Souzouki ken je wel van je Griekse mixed grill. Je kan er ook prima burgers van maken met behulp van een hamburger vorm.
Lam
Seekh kebab
Seekh kebab zijn lekkere kruidige worstjes van lamsgehakt op een spies. Als je geen Hindoestanen te eten krijgt, kan je ook rundergehakt gebruiken.
Pagina's:
«
1
2
3