ui op de barbecue

Ui op de barbecue, erg makkelijk en heerlijk bij een stukje varkens- of rundvlees. Zorg dat je er een paar voorbereid zodat je ze net even voor de steak uit op de barbecue gooit.

Pas op bij het openmaken, je kan je lelijk branden aan de hete boter.

Dry rubs bestellen

Ingrediënten

  • 8 stukken zilverfolie ± 20 x 20 cm
  • 4 grote uien
  • 50 gram margarine
  • zout en peper naar smaak

Bereiding

  1. Schil de uien en verwijder beide einden.
  2. Snij de uien in kwarten.
  3. Doe 2 stukken samen met een beetje boter en peper en zout in een stuk zilverfolie.
  4. Plaats de bundeltjes op een gloeiend hete barbecue, of rechtstreeks tussen de kolen.
  5. Gril voor 30 minuten.

Gearchiveerd onder:

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Like, deel of laat een reactie achter

The Bastard

win een kamado joe junior

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Erik en Harco. BBQ-bloggers van het jaar 2019 en wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.