review Jim Beam Wing Sauce

Jim-Beam-Wing-Sauce

Zo uit de fles heeft de saus een azijnachtige zuurheid en ruikt ook zo. Als je de saus proeft lijkt deze in eerste instantie niet scherp maar al heel gauw moet je je mening hierin bijstellen. De scherpte en zuurheid heeft wat weg van de originele Louisiana Hot Sauce en wij kunnen ons voorstellen dat de saus misschien iets te scherp kan zijn voor iemand die totaal niet gewend is aan pittig eten.

Jim Beam Wing Sauce leent zich in ieder geval niet als saus om na het grillen over je vlees te gieten. Daarom is het resultaat na het grillen zo verrassend. We hebben de kippendijen iedere 7 minuten gedraaid en met de saus ingesmeerd (3 keer aan iedere kant). Tijdens het grillen werden we al verrast door de heerlijke geur. Het resultaat waren mooi gekleurde stukjes kip met een fantastische smaak. Het zurige was verdwenen en de pittigheid was minder. De saus lag niet alleen op het vlees, maar leek er toch ingetrokken te zijn tijdens het grillen.

De smaak zit ‘m niet alleen in de vel, maar is in het hele stuk kip getrokken. Neem de tijd om te genieten van de nasmaak, want hij blijft een beetje hangen. De saus geeft de kip ook een mooie kleur.

Conclusie

Rechtstreeks uit de fles is dit even schrikken. Maar op bereid vlees is het echt lekker, maar dan bedoel we ook echt lekker. Als je hier een stapel kippenvleugels mee bereid, heb je tijdens een feestje gegarandeerd succes.

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Deel, like of reageer

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan ervoor zorgen dat jij met meer zelfvertrouwen achter de barbecue staat.

Meer over ons

Vuur en Rook