Weber Original BBQ Sauce

Weber-Original-BBQ-Sauce

Wat opvalt wanneer je de saus zo proeft, is tomaat met een licht rookje. American all over was de eerste gedachte die bij ons op kwam. De smaak ervaring is zacht met wel een redelijk hoog tomaten ketchup gehalte en redelijk standaard. Ondanks dat, zou ik mijn vingers nog altijd aflikken in plaats van wassen als ze onder deze saus zouden zitten.

Wat de saus wel goed deed is het vlees een prachtige en zeer smakelijke kleur geven. In het eindresultaat leek de saus toch qua smaak een beetje weg te vallen. Van het lichte rookje was weinig over, en de eerder genoemde ketchup kwam nog een beetje meer naar voren.

Conclusie

De saus kan voor kinderen een absolute favoriet zijn gezien de mildheid. Ook heeft de saus een mooie dikte waardoor deze ook op de Nederlandse manier, op het bord, gebruikt kan worden. Maar het is een magere versie van echte barbecuesaus.

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Deel, like of reageer

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan ervoor zorgen dat jij met meer zelfvertrouwen achter de barbecue staat.

Meer over ons

Vuur en Rook