Stingray BBQ de 7 in 1 BBQ-tool

Het is weer tijd om wat nieuws te proberen, de Stingray BBQ-tool. Helemaal nieuw is het niet, want van deze fabrikant is er al een 5 in 1 op de markt; de BarBeQing. En alsof 5 functies nog niet genoeg waren, is de BarBeQing uitgebreid met een slotje en een flesopener.

Stingray-BBQ-de-7-in-1-BBQ-tool-feature

Dat zijn niet de enige veranderingen, de Stingray is van roestvrijstaal met een kunststof handgreep. Verkrijgbaar in oranje en zwart.

Wat zijn de andere functies dan? We hebben een spatel, een vork, een tang, een getande tang en een launch control. Daarmee kan je door de tang in te knijpen het eten rustig van de vork begeleiden.

Wat wij er van vinden

Stingray-BBQ-de-7-in-1-BBQ-tool

Op zich is het goed bedacht en werkt het ook allemaal goed. Je moet even oefenen met de opener om de juiste hoek te ontdekken, maar dat vinden we geen probleem. Aan iedere mooie uitvinding zit ook een mindere kant.

Als je onder druk, zeg 70 hongerige mensen rond een te hete en te volle bbq, moet draaien en keren, gaat het wel eens mis. Voor een te volle barbecue is de Stingray net iets te groot om handig te zijn. Terwijl je een hamburger wilt omdraaien, prik je met de vork in het naastgelegen stukje vlees.

Conclusie: Een erg handig stukje gereedschap voor een niet al te drukke bbq-avond.

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Deel, like of reageer

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan ervoor zorgen dat jij met meer zelfvertrouwen achter de barbecue staat.

Meer over ons

Vuur en Rook