Mexicaanse karbonade

Deze mexicaanse karbonade heeft een unieke smaak die je niet of nauwelijks tegenkomt op een hollandse barbecue. Serveer er een lekkere frisse salsa bij en je bent klaar.

Dry rubs bestellen

Ingrediënten

  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 eetlepel koriander
  • 1 theelepel oregano
  • 4 teentjes knoflook, geperst
  • 2 limoenen, 1 voor de sap en vruchtvlees en 1 in partjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • zout en peper
  • 4 stevige schouderkarbonades

Bereiding

  1. Meng in een grote ondiepe kom de chillipoeder, koriander, oregano, knoflook, vruchtvlees van de limoen en het limoensap en de olijfolie
  2. Smeer de karbonades in met zout en peper
  3. Gooi de karbonades in de kom en zorg dat ze rondom goed bedekt zijn
  4. Leg ze nu minstens 3 uur in de koelkast
  5. Laat ze op kamertemperatuur komen voordat je ze op de barbecue gooit
  6. Barbecue de karbonades ongeveer 12 minuten om en om
  7. Serveer met de partjes limoen en salsa

Gearchiveerd onder:

,

Sommige links in dit bericht zijn affiliate links. Als je erop klikt om een ​​aankoop te doen, verdienen wij een commissie zonder extra kosten voor jou.

Like, deel of laat een reactie achter

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Erik en Harco. BBQ-bloggers van het jaar 2019 en wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

The Bastard

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief