Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Vis
/
Pagina 5
Vis
Tortillas met zwaardvis
Tortillas met zwaardvis is een variant op de Mexicaanse fish taco's. Een frisse mix van vis, limoen en een beetje pit.
Vis
Garnalen met knoflook en italiaanse kruiden
Garnalen met knoflook zijn een goede combinatie. Hier heb je een hit op je volgende barbecue feestje.
Vis
Chili gamba’s op de barbecue
Deze Chili gamba's op de barbecue zijn heel lekker en snel te maken. Deze gamba's zijn lekker fris en zoet.
Vis
Zalm mas tequila
Zalm met tequila is een goede combinatie. De subtiele smaak van tequila en de limoen samen met de salsa zorgt voor een geweldig gerecht.
Vis
Tonijn met wasabisaus
Tonijn met wasabisaus is een Japans recept. de saus is pittig en zeer smakelijk. Tonijn is perfect voor de barbecue en makkelijk te grillen.
Vis
Zalm met mosterdsaus
Zalm met mosterdsaus is erg lekker en deze manier van bereiden van zalm op de barbecue is misschien wel de makkelijkste manier ooit.
Vis
Pittige zeeduivel met limoen
Pittige zeeduivel met limoen is een fris maar pittig recept dat door velen gewaardeerd zal worden.
Vis
Basis marinade voor vis
Dille, citroen en knoflook samen vormen een aromatische en lekkere marinade voor vis. Marineer elke vis met deze marinade.
Vis
Garnalen burger
Burgers heb je in alle soorten en maten, dus waarom geen garnalen burgers. Goed bereid is dit een fantastisch lekkere burger.
Vis
Tonijn Burger
Deze tonijn burger is een gezonde en lekkere afwisseling voor de traditionele hamburger.
Vis
Zalm in maisblad
Door de zalm in een maisblad te barbecueen blijft de zalm niet aan je rooster plakken en is de kans klein dat hij droog van je BBQ komt.
Vis
Zeeduivel spiesen
Voor beginnende viseters is zeeduivel ideaal. Het vlees is stevig en heeft niet zo’n sterke vissmaak, het is zelfs enigszins zoet en lijkt op kreeft.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
»