Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Vis
/
Pagina 4
Vis
Poon in deegkorst
Eén mooi gerecht om te serveren is poon in een deegkorst. Door de deegkorst blijven alle smaken en sappen behouden in de vis, waardoor de smaak nog intenser is.
Vis
Broodje gegrilde garnalen
Een SLT is een broodje Garnaal, Sla en Tomaat met een lekker frisse mayonaise. Een lekker fris broodje voor een warme zomermiddag.
Vis
Tortilla met gamba’s en pico de gallo
Tortilla's zijn voor ons de basis van een makkelijke maaltijd die je even snel op tafel zet. Deze tortilla's met gamba's en picco de gallo is een lekkere lichte snack waar je graag even je best voor doet.
Vis
Pasta met gegrilde zalm en cherrytomaatjes
Pasta met gegrilde zalm is een lekkere frisse en lichte maaltijd. De cherrytomaatjes en spinazie vullen het mooi aan. Perfect voor een warme zomeravond.
Vis
Vis op ananas
Natuurlijk kan je vis bereiden op een plankje. Waarom maak je geen plankje van een ananas. Ananas kan je overal kopen en geeft nog extra smaak ook.
Vis
Zalm met sinaasappelsaus
Zalm met sinaasappelsaus is een lekker en gezond luxe recept dat het goed doet bij een chique etentje.
Vis
Chili vis tortilla met gegrilde kersen salsa
Chili vis tortilla is een licht en pittig gerecht voor een warme zomeravond. De kabeljauw krijgt een lekkere kick van de rub en de salsa.
Vis
Gerookte Tonijn Steak op cederhout
Gerookte tonijn met spinazie op een cederhouten plank. Gerookte spinazie is even wennen maar in combinatie met de tonijn erg lekker.
Vis
Roodbaars in tomatensaus
Roodbaars is perfect voor op de barbecue. Het is een vis met een mooi stevige, vlezige structuur. De smaak heeft iets weg van garnalen
Vis
Red Snapper
Een van de lekkerste dingen om te grillen is Red Snapper. Het vlees van de Red Snapper is stevig genoeg om zelfs een vlees liefhebber tevreden te stellen.
Vis
Pikante tijgergarnalen
Een garnaal heeft niet zo veel nodig. Een beetje knoflook, citroen en wat hete peper. En daarna lekker pellen.
Vis
Gerookte zwaardvis met tomaten-lavendel dressing
Als je eens een heel luxe voorgerecht zoekt, probeer dan dit recept eens voor zwaardvis. Je bent er even mee bezig maar je maakt wel indruk.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
»