Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Vis
/
Pagina 4
Vis
Zalm met sinaasappelsaus
Zalm met sinaasappelsaus is een lekker en gezond luxe recept dat het goed doet bij een chique etentje.
Vis
Chili vis tortilla met gegrilde kersen salsa
Chili vis tortilla is een licht en pittig gerecht voor een warme zomeravond. De kabeljauw krijgt een lekkere kick van de rub en de salsa.
Vis
Gerookte Tonijn Steak op cederhout
Gerookte tonijn met spinazie op een cederhouten plank. Gerookte spinazie is even wennen maar in combinatie met de tonijn erg lekker.
Vis
Roodbaars in tomatensaus
Roodbaars is perfect voor op de barbecue. Het is een vis met een mooi stevige, vlezige structuur. De smaak heeft iets weg van garnalen
Vis
Red Snapper
Een van de lekkerste dingen om te grillen is Red Snapper. Het vlees van de Red Snapper is stevig genoeg om zelfs een vlees liefhebber tevreden te stellen.
Vis
Pikante tijgergarnalen
Een garnaal heeft niet zo veel nodig. Een beetje knoflook, citroen en wat hete peper. En daarna lekker pellen.
Vis
Gerookte zwaardvis met tomaten-lavendel dressing
Als je eens een heel luxe voorgerecht zoekt, probeer dan dit recept eens voor zwaardvis. Je bent er even mee bezig maar je maakt wel indruk.
Vis
Tortillas met zwaardvis
Tortillas met zwaardvis is een variant op de Mexicaanse fish taco's. Een frisse mix van vis, limoen en een beetje pit.
Vis
Garnalen met knoflook en italiaanse kruiden
Garnalen met knoflook zijn een goede combinatie. Hier heb je een hit op je volgende barbecue feestje.
Vis
Chili gamba’s op de barbecue
Deze Chili gamba's op de barbecue zijn heel lekker en snel te maken. Deze gamba's zijn lekker fris en zoet.
Vis
Zalm mas tequila
Zalm met tequila is een goede combinatie. De subtiele smaak van tequila en de limoen samen met de salsa zorgt voor een geweldig gerecht.
Vis
Tonijn met wasabisaus
Tonijn met wasabisaus is een Japans recept. de saus is pittig en zeer smakelijk. Tonijn is perfect voor de barbecue en makkelijk te grillen.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
»