• Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus
BBQ-helden
Skip to content
BBQ-helden
  • In English
  • over ons
  • samenwerken
  • shop
  • Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus

Home / Vis / Pagina 4

  • Vis

    Chili gamba’s op de barbecue

    Deze Chili gamba's op de barbecue zijn heel lekker en snel te maken. Deze gamba's zijn lekker fris en zoet.
  • Vis

    Zalm mas tequila

    Zalm met tequila is een goede combinatie. De subtiele smaak van tequila en de limoen samen met de salsa zorgt voor een geweldig gerecht.
  • Vis

    Tonijn met wasabisaus

    Tonijn met wasabisaus is een Japans recept. de saus is pittig en zeer smakelijk. Tonijn is perfect voor de barbecue en makkelijk te grillen.
  • Vis

    Zalm met mosterdsaus

    Zalm met mosterdsaus is erg lekker en deze manier van bereiden van zalm op de barbecue is misschien wel de makkelijkste manier ooit.
  • Vis

    Pittige zeeduivel met limoen

    Pittige zeeduivel met limoen is een fris maar pittig recept dat door velen gewaardeerd zal worden.
  • Vis

    Basis marinade voor vis

    Dille, citroen en knoflook samen vormen een aromatische en lekkere marinade voor vis. Marineer elke vis met deze marinade.
  • Vis

    Garnalen burger

    Burgers heb je in alle soorten en maten, dus waarom geen garnalen burgers. Goed bereid is dit een fantastisch lekkere burger.
  • Vis

    Tonijn Burger

    Deze tonijn burger is een gezonde en lekkere afwisseling voor de traditionele hamburger.
  • Vis

    Zalm in maisblad

    Door de zalm in een maisblad te barbecueen blijft de zalm niet aan je rooster plakken en is de kans klein dat hij droog van je BBQ komt.
  • Vis

    Zeeduivel spiesen

    Voor beginnende viseters is zeeduivel ideaal. Het vlees is stevig en heeft niet zo’n sterke vissmaak, het is zelfs enigszins zoet en lijkt op kreeft.
  • Vis

    Gegrilde sardientjes

    Gegrilde sardientjes of sardines zijn makkelijk om te maken gaan perfect op de barbecue en erg lekker. Probeer dit recept en laat je overtuigen.
  1. Pagina's:
  2. «
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een recept dat pas volgend jaar op de website staat.

nieuwsbrief inschrijving

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Vuur en Rook

Volg ons op:

  • Over
  • Samenwerken
  • Shop
  • Cookiestatement
  • Privacy verklaring

Copyright © 2010–2023 BBQ-Helden.
Alle rechten voorbehouden.
Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.