Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Vis
/
Pagina 2
Vis
BBQ zalm bites
Wij hebben deze BBQ zalm bites als snack bij een biertje gegeten maar ze zijn ook geweldig op een broodje met wat extra saus.
Vis
Zalmtortilla van de barbecue
We proberen thuis steeds meer vis te eten. Niet iedereen was meteen enthousiast maar deze zalmtortilla’s staan al op de lijst om vaker te maken.
Vis
Garnaal pizza uit de barbecue
De meeste pizza's zijn niet het voorbeeld van een gezonde maaltijd. Dus soms is het een goed idee om een lichtere pizza te maken.
Vis
Pasta salade met asperge en zalm
Deze pasta salade combineert sappige gegrilde zalm en groene asperges met pasta en een lichte dressing. Een makkelijk en gezond gerecht van de barbecue.
Vis
Surf and turf van de grillplaat
Surf and turf is een decadent gerecht waarin rundvlees en vis, schaaldieren of zeevruchten gecombineerd wordt.
Vis
Gegrilde forel met paprika
Forel is een perfecte vis om te grillen. De vis smaakt van zichzelf al erg goed en krijgt wat verse kruiden en citroen precies wat het nodig heeft.
Vis
Pesto gambas
Dit recept voor pesto gamba's is snel te maken en het resultaat is geweldig. Serveer ze met een bord pasta voor een heerlijk makkelijk maaltje
Vis
Tonijnsteak met citroendressing
Gegrilde tonijn is zo stevig dat je het kan eten als steak. Wij hebben een makkelijk recept voor heerlijke gegrilde tonijnsteak.
Vis
Gegrilde makreel met geroosterde salsa
Makreel is een goeie vis om te grillen. Het vlees is van zichzelf lekker vet waardoor het wel wat hitte kan verdragen.
Vis
Gamba’s met krieltjes van de vuurplaat
Op de vuurplaat zijn deze reuzegarnalen met mais en krieltjes één van de makkelijkste recepten om te maken.
Vis
Gegrilde kreeftenstaart met kruidenboter
Kreeftenstaart heeft heerlijk zacht en zoet vlees dat gemaakt is om te grillen. Met wat gesmolten kruidenboter weet je niet wat je mee maakt.
Vis
Gerookte zalm op Turks brood
Wil je echt een keer een spectaculair broodje zalm op tafel zetten dan is dit het recept waar je op hebt zitten wachten.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
»