Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Vis
/
Pagina 2
Vis
Gamba’s met krieltjes van de vuurplaat
Op de vuurplaat zijn deze reuzegarnalen met mais en krieltjes één van de makkelijkste recepten om te maken.
Vis
Gegrilde kreeftenstaart met kruidenboter
Kreeftenstaart heeft heerlijk zacht en zoet vlees dat gemaakt is om te grillen. Met wat gesmolten kruidenboter weet je niet wat je mee maakt.
Vis
Gerookte zalm op Turks brood
Wil je echt een keer een spectaculair broodje zalm op tafel zetten dan is dit het recept waar je op hebt zitten wachten.
Vis
Paella van de barbecue
Wij hebben in onze achtertuin op de barbecue een geweldige paella gemaakt met chorizo en garnalen en die is echt Spaans lekker.
Vis
Warm gerookte zalm met dille citroen saus
Deze warm gerookte zalm kost wat tijd om voor te bereiden maar dan serveer je samen met de saus wel wat geweldigs.
Vis
Gegrilde pesto zalm met pasta
Onze pesto zalm met pasta is zo geweldig lekker. Mocht je nog geen verkering hebben dan moet je dit iemand voorschotelen. Succes verzekerd.
Vis
Gekaramelliseerde zalm op een plank
Tijdens het roken smeren we deze zalm in met een saus van honing en soja saus. Zo ontstaat er een zoete gekaramelliseerde laag.
Vis
broodje kabeljauw met dille mayonaise
Gegrilde kabeljauw op een zacht puntje is perfect voor een lichte lunch. We maakten er een lekkere pico de gallo bij en een dille mayonaise.
Vis
Sriracha garnalen
Deze sriracha garnalen zijn lekker pittig en staan snel op tafel. Perfect voor een zomerse avond na het werk.
Vis
Citroen knoflookboter garnalen
citroen knoflookboter garnalen zijn zo makkelijk te maken dat je geen excuus hebt om ze vandaag niet te maken.
Vis
Gegrilde makreel met ketjap saus
Gegrilde makreel staat in veel Japanse restaurants op het menu. Wij hebben een makelijk recept gemaakt dat je thuis kunt proberen.
Vis
gegrilde dorade met rode ui salsa
Een dorade is misschien wel de makkelijkste vis om te grillen. Een beetje peper en zout en klaar. Daarnaast een frisse salsa.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
»