• Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus
BBQ-helden
Skip to content
BBQ-helden
  • In English
  • over ons
  • samenwerken
  • shop
  • Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus

Home / Vis / Pagina 2

  • Vis

    Citroen knoflookboter garnalen

    citroen knoflookboter garnalen zijn zo makkelijk te maken dat je geen excuus hebt om ze vandaag niet te maken.
  • Vis

    Gegrilde makreel met ketjap saus

    Gegrilde makreel staat in veel Japanse restaurants op het menu. Wij hebben een makelijk recept gemaakt dat je thuis kunt proberen.
  • Vis

    gegrilde dorade met rode ui salsa

    Een dorade is misschien wel de makkelijkste vis om te grillen. Een beetje peper en zout en klaar. Daarnaast een frisse salsa.
  • Vis

    Gegrilde zalmzijde met bramensaus

    Niets stoerders dan met open vuur je eten bereiden. Deze hale zalm gaarden wij op een Finse rookplank met een heerlijke saus van bramen.
  • Vis

    Pittige zalm met honing limoen saus

    Pittige zalm maak je af met een lekkere honing limoensaus waarmee je de zalm regelmatig insmeert. Deze zalm is heerlijk op een toastje.
  • Vis

    Zalm op een plankje met dille en citroen

    Zalm op een plankje is een simpele manier om een zalm te bereiden. De zalm krijgt de smaak van het ceder hout en de rook van de barbecue
  • Vis

    Poon in deegkorst

    Eén mooi gerecht om te serveren is poon in een deegkorst. Door de deegkorst blijven alle smaken en sappen behouden in de vis, waardoor de smaak nog intenser is.
  • Vis

    Broodje gegrilde garnalen

    Een SLT is een broodje Garnaal, Sla en Tomaat met een lekker frisse mayonaise. Een lekker fris broodje voor een warme zomermiddag.
  • Vis

    Tortilla met gamba’s en pico de gallo

    Tortilla's zijn voor ons de basis van een makkelijke maaltijd die je even snel op tafel zet. Deze tortilla's met gamba's en picco de gallo is een lekkere lichte snack waar je graag even je best voor doet.
  • Vis

    Pasta met gegrilde zalm en cherrytomaatjes

    Pasta met gegrilde zalm is een lekkere frisse en lichte maaltijd. De cherrytomaatjes en spinazie vullen het mooi aan. Perfect voor een warme zomeravond.
  • Vis

    Vis op ananas

    Natuurlijk kan je vis bereiden op een plankje. Waarom maak je geen plankje van een ananas. Ananas kan je overal kopen en geeft nog extra smaak ook.
  • Vis

    Zalm met sinaasappelsaus

    Zalm met sinaasappelsaus is een lekker en gezond luxe recept dat het goed doet bij een chique etentje.
  1. Pagina's:
  2. «
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. »

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een uniek recept dat niet op de website staat.

nieuwsbrief inschrijving

Vuur en Rook

BBQ-Helden webshop

BBQ-Helden webshop

Alle originele merchandise

Volg ons op:

  • Over
  • Samenwerken
  • Shop
  • Cookiestatement
  • Privacy verklaring

Copyright © 2010–2023 BBQ-Helden.
Alle rechten voorbehouden.
Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.