Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Vis
/
Pagina 2
Vis
Citroen knoflookboter garnalen
citroen knoflookboter garnalen zijn zo makkelijk te maken dat je geen excuus hebt om ze vandaag niet te maken.
Vis
Gegrilde makreel met ketjap saus
Gegrilde makreel staat in veel Japanse restaurants op het menu. Wij hebben een makelijk recept gemaakt dat je thuis kunt proberen.
Vis
gegrilde dorade met rode ui salsa
Een dorade is misschien wel de makkelijkste vis om te grillen. Een beetje peper en zout en klaar. Daarnaast een frisse salsa.
Vis
Gegrilde zalmzijde met bramensaus
Niets stoerders dan met open vuur je eten bereiden. Deze hale zalm gaarden wij op een Finse rookplank met een heerlijke saus van bramen.
Vis
Pittige zalm met honing limoen saus
Pittige zalm maak je af met een lekkere honing limoensaus waarmee je de zalm regelmatig insmeert. Deze zalm is heerlijk op een toastje.
Vis
Zalm op een plankje met dille en citroen
Zalm op een plankje is een simpele manier om een zalm te bereiden. De zalm krijgt de smaak van het ceder hout en de rook van de barbecue
Vis
Poon in deegkorst
Eén mooi gerecht om te serveren is poon in een deegkorst. Door de deegkorst blijven alle smaken en sappen behouden in de vis, waardoor de smaak nog intenser is.
Vis
Broodje gegrilde garnalen
Een SLT is een broodje Garnaal, Sla en Tomaat met een lekker frisse mayonaise. Een lekker fris broodje voor een warme zomermiddag.
Vis
Tortilla met gamba’s en pico de gallo
Tortilla's zijn voor ons de basis van een makkelijke maaltijd die je even snel op tafel zet. Deze tortilla's met gamba's en picco de gallo is een lekkere lichte snack waar je graag even je best voor doet.
Vis
Pasta met gegrilde zalm en cherrytomaatjes
Pasta met gegrilde zalm is een lekkere frisse en lichte maaltijd. De cherrytomaatjes en spinazie vullen het mooi aan. Perfect voor een warme zomeravond.
Vis
Vis op ananas
Natuurlijk kan je vis bereiden op een plankje. Waarom maak je geen plankje van een ananas. Ananas kan je overal kopen en geeft nog extra smaak ook.
Vis
Zalm met sinaasappelsaus
Zalm met sinaasappelsaus is een lekker en gezond luxe recept dat het goed doet bij een chique etentje.
Pagina's:
«
1
2
3
4
»