Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
110 - 120°
110 - 120°
Sriracha burnt ends van buikspek
Malse blokjes varkensvlees met de zoete smaak van rook en dryrub en een pittige saus. Dit is echte barbecue.
110 - 120°
BBQ zalm bites
Wij hebben deze BBQ zalm bites als snack bij een biertje gegeten maar ze zijn ook geweldig op een broodje met wat extra saus.
110 - 120°
Quesadilla met gerookte kip
Deze quesadilla maakten we met gerookte kippendijen. Dan proef je ook nog eens dat deze quesadilla's van de barbecue komen.
110 - 120°
Bonenschotel met appelstroop en koffie
Wij noemen een bonenschotel niet zo maar geweldig. Maar voor dit recept gebruikten we twee ingrediƫnten die deze bonenschotel echt geweldig maakt.
110 - 120°
Rosbief croissants van de barbecue
Wij hadden nog een mooie Wagyu rosbief in de vriezer liggen dus leek het ons een goed idee om daar eens een paar croissantjes mee te vullen.
110 - 120°
gerookte kip kerrie salade
Zelf kip kerrie maken is echt heel lekker. Je weet dan ook precies wat er in zit. Deze geweldige kip kerrie zit in ieder geval vol kip.
110 - 120°
De smokehouse burger
Deze gerookte hamburgers zijn geweldig. Door ze te roken, krijg je geweldige sappige burgers met een intense rooksmaak.
110 - 120°
Balsamico spare ribs
Balsamico spare ribs zien er op je bord net zo lekker uit als dat ze smaken. Zoet, plakkerig en geweldig mals.
110 - 120°
Steak gegrild in mosterdsaus
We hebben een heerlijk dikke steak gegrild in een mosterdsaus. gewoon om te proberen. We zijn blij dat we het gedaan hebben.
110 - 120°
Babi pangang spareribs
Wie had gedacht dat spareribs en babi pangang zo'n geweldige combinatie zou zijn? Wij hebben het geprobeerd en het is zo.
110 - 120°
Lamsschenkel stoof uit de skillet
Thijs maakte een heerlijke lamsschenkel stoof in een skillet. Een heerlijk maaltje dat je met weinig moeite op tafel zet.
110 - 120°
Kalkoenpoten in honing mosterd marinade
Een gerookte kalkoenpoot met een glas bier. Meer hoef je je barbecue gasten niet voor te schotelen. Dit gaan ze zo lekker vinden.
Pagina's:
1
2
3
»