Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
230 - 350°
230 - 350°
Gaucho asado shortribs
Low and slow shortribs zijn lekker maar deze keer hebben we ze geroosterd boven open vuur en dat is lekkerder dan ribeye.
230 - 350°
De pizza hawaii die wel mag
Die hetze tegen ananas op pizza moet maar eens afgelopen zijn. Laat de pizzapolitie zien dat je je eigen keuzes durft te maken.
230 - 350°
Augurk pizza
Een augurk pizza is niet de meest voor de hand liggende keuze. Het is juist de onverwachte combinatie die deze pizza zo geweldig maakt.
230 - 350°
Italiaanse lamskoteletjes Scottadito
Scottadito is een heerlijk Italiaans gerecht dat gemaakt is voor de barbecue met een gloepend hete grillplaat.
230 - 350°
Garnaal pizza uit de barbecue
De meeste pizza's zijn niet het voorbeeld van een gezonde maaltijd. Dus soms is het een goed idee om een lichtere pizza te maken.
230 - 350°
Tonijnsteak met citroendressing
Gegrilde tonijn is zo stevig dat je het kan eten als steak. Wij hebben een makkelijk recept voor heerlijke gegrilde tonijnsteak.
230 - 350°
Longhaas gemarineerd in balsamicoazijn
Longhaas is een onbekend maar heerlijk stuk rundvlees. Wij hebben een heerlijke marinade waardoor de smaak nog beter wordt.
230 - 350°
Hertenhaas met bramensaus
Deze hertenhaas met bramensaus is een gerechtje gemaakt dat heel makkelijk te maken is maar waarmee je wel indruk kan maken.
230 - 350°
Bife de Tira met caponata salade
Bife de tira is een in de lengte gesneden entrecote. Het is een spectaculair stuk vlees waar je een grotere groep vrienden kunt voeden.
230 - 350°
Iberico Pluma met kersen cimichurri
De Iberico Pluma is een uniek stukje vlees te vinden tussen de nek en de ruglende. Het gaat geweldig samen met een kersen chimichurri.
230 - 350°
Skirtsteak fajitas in bier marinade
Skirtsteak fajitas is een makkelijk en heerlijk receptje om doordeweeks de barbecue voor aan te steken.
230 - 350°
De betere quarterpounder
De quarter pounder is de betere burger van MacDonalds. En toch denken wij dat we deze iconische hamburger kunnen verbeteren.
Pagina's:
1
2
3
»