Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 48
Alle recepten
Rundvlees
Ribeye in een dressing van groene kruiden
Ribeye is misschien wel één van de beste steaks om op de barbecue te gooien. met groene kruiden en olijfolie is het helemaal geweldig.
Fruit
Nectarines met meringue
Deze Nectarines met meringue kwamen we tegen op de leukste facebookgroep Smoke & BBQ.
Gevogelte
Provencaalse Kip
Deze provincaalse kip is een heel klassiek kip recept. Recept en bereiding zorgt voor mooi sappig vlees met een goudbruin velletje.
Rundvlees
Gerookte ribeye met rode wijn jus
Een van de lekkerste stukken vlees vanaf de barbecue is ribeye. Gerookte ribeye aan 1 stuk is zo lekker dat we het niet gekruid hebben.
Rundvlees
Mexicaanse hamburger met gegrilde mango
Mexicaanse hamburger met gegrilde mango is een variant op de aloude hamburger. Een beetje meer pit en toch ook lekker fris door de mango.
Gevogelte
Gerookte eend met sinaasappel-sojasaus
Weer eens iets anders, gerookte eend van de barbecue. Eend is een feestmaal maar wie houd je tegen om dit zomaar eens op tafel te zetten.
Dry rubs
Marokaanse dry rub
Deze Marokaanse dry rub werkt het best op lam, kip of sparerib. Al zul je spareribs niet heel veel tegenkomen in Marokko natuurlijk.
Varkensvlees
Jerk ham
Jerk ham is een Jamaicaans gerecht, dat geweldig lekker is door de combinatie van zoete, zure, frisse en zeer pittige smaken.
Rundvlees
Pulled beef tortilla
Wij weten zeker dat je pulled beef tortilla vaker gaat maken. Al is het maar om van het gezeur van de familie af te komen.
Vis
Gerookte Tonijn Steak op cederhout
Gerookte tonijn met spinazie op een cederhouten plank. Gerookte spinazie is even wennen maar in combinatie met de tonijn erg lekker.
Fruit
Vegetarisch
Ananas met rum Casa di Bemelmans
Deze ananas met rum kost een beetje werk en tijd maar maakt een geweldig toetje. Vanaf nu niet alleen nog maar te eten bij Casa di Bemelmans.
Varkensvlees
Saté Lemak (spek)
Saté doet het altijd goed op de bbq. Naast saté van kipfilet of varkenshaas is de saté Lamek van buikspek een heerlijke variant.
Pagina's:
«
1
...
45
46
47
48
49
50
51
...
58
»