Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 51
Alle recepten
Varkensvlees
De basic spareribs
Dit is een recept voor makelijke basic spareribs. En hoe krijg je ze zo lekker mals? Door een beetje vals te spelen.
Sauzen
Honing barbecue saus
Recept voor amerikaanse honing barbecue saus. Deze saus doet het goed op kip, karbonade en spare rib.
Varkensvlees
karbonades met bruine suiker
Karbonades zijn volgens mij het lekkerst stukje vlees op een barbecue. En met deze gemarineerde karbonades met bruine suiker ga je zeker vrienden maken.
Rundvlees
Een simpele hamburger
Waarom moeilijk maken als het makkelijk kan. Deze simpele hamburger is in een poep en een scheet voor te bereiden en altijd goed.
Lam
Seekh kebab
Seekh kebab zijn lekkere kruidige worstjes van lamsgehakt op een spies. Als je geen Hindoestanen te eten krijgt, kan je ook rundergehakt gebruiken.
Gevogelte
Tandoori kippenvleugels
Het recept voor deze populaire tandoori kippenvleugels is wat aangepast om de vleugels op de barbecue te kunnen opwarmen en afbakken.
Tandoori Marinade
Deze tandoori Marinade kan gebruikt worden voor diverse Tandoori gerechten.
Sauzen
Satésaus – Zelf maken
Je kunt erg goede satesaus zelf maken. Dit is een simpele klassieke satésaus die het goed doet bij iedere soort saté.
Gevogelte
Pittige kippenvleugels met sinaasappel en honing
Lekkere geglaceerde pittige kippenvleugels met sinaasappel en honing in een zoete pittige honing-sinaasappel marinade. Ook lekker als snack op een feestje.
Gevogelte
Kipsaté – lekker makkelijk
Een satétje mag op geen enkele barbecue ontbreken. Dit is het basis recept voor kipsateh. Lekker zoet en mals.
Sauzen
Blue cheese dipsaus
Blue cheese dipsaus is ideaal voor Buffalo Hot Wings, maar leukt ook heel aardig een stukje stokbrood op.
Pagina's:
«
1
...
44
45
46
47
48
49
50
51