Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 51
Alle recepten
Vis
Chili gamba’s op de barbecue
Deze Chili gamba's op de barbecue zijn heel lekker en snel te maken. Deze gamba's zijn lekker fris en zoet.
Vis
Zalm mas tequila
Zalm met tequila is een goede combinatie. De subtiele smaak van tequila en de limoen samen met de salsa zorgt voor een geweldig gerecht.
Lam
Shish kebab
Shish kebab is een spies met vlees geroosterd boven vuur. Je kan elk soort vlees of vis gebruiken traditioneel wordt er lamsvlees gebruikt.
Vegetarisch
Witte asperges op de barbecue
Witte asperges zijn wat ons betreft het lekkerste gegrild. De smaak blijft het puurst als ze even om en om boven de hete kolen liggen.
Dry rubs
BBQ-helden signature rub
De BBQ-helden rub is een goede basis rub voor varkensvlees en kip. Ook smaakt het geweldig op gegrilde asperges.
Vis
Tonijn met wasabisaus
Tonijn met wasabisaus is een Japans recept. de saus is pittig en zeer smakelijk. Tonijn is perfect voor de barbecue en makkelijk te grillen.
Vis
Zalm met mosterdsaus
Zalm met mosterdsaus is erg lekker en deze manier van bereiden van zalm op de barbecue is misschien wel de makkelijkste manier ooit.
Varkensvlees
Shaslicks met rode portsaus
Dit is een mooi recept voor Shaslicks met rode portsaus. Gekregen van onze Facebook vriend Richard.
Vis
Pittige zeeduivel met limoen
Pittige zeeduivel met limoen is een fris maar pittig recept dat door velen gewaardeerd zal worden.
Sauzen
Kansas city BBQ saus
Kansas city BBQ saus is de basis barbecuesaus waar andere sausen op gebaseerd zijn. De smaak is zoet en heet met als basis tomatenketchup.
Lam
Lamsbout aan het spit
Lamsbout aan het spit is erg speciaal en niet moeilijk om te maken. Zorg voor een groepje vrienden want een hele bout ga je niet zelf opeten
Varkensvlees
Potatoe skins of gevulde aardappel
Potatoe skins staan op het menu van elk typisch Amerikaans restaurant en kunnen niet verkeerd gaan en ze zijn erg lekker.
Pagina's:
«
1
...
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
»