Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Review
/
Pagina 4
Archief
Review
Boek
BBQ met Braai – Jan Braai
barbecue
Napoleon Rogue 3 met infrarood Sizzle zone zijbrander review
De Napoleon Rogue 3 is een complete kleine barbecue van een merk dat we in Nederland nog een beetje over het hoofd zien. Lees de review.
barbecue
Weber Genesis II LX E-440 GBS review
Weber heeft een naam hoog te houden met hun grote buitenkeukens. En met de Genesis II serie hebben ze weer een nieuwe stap genomen.
Review
MC
2
burger van De Vegetarische Slager
Een beetje minder vlees eten is echt wel gezonder. Maar wat eet je dan wel? Wij proberen de vegetarische burger van De Vegetarische slager.
Restaurant
BBQ restaurant Black Smoke Antwerpen
Black Smoke is een geweldig barbecue restaurant in Antwerpen en een echte aanwinst op de lange lijst die Nederland en Belgie rijk is.
Review
De Vleesboerderij
De vleesboerderij is een nieuwe webshop voor vers vlees met een uniek concept. Portioneer zelf je vlees en het wordt bereid op bestelling.
Boek
The Food Lab – J. Kenji López-Alt
barbecue
Niclan Kamado Grill review
De Niclan Grill is een dubbelwandig geïsoleerde metalen kamado. Alle voordelen van een kamado voor een hele schappelijke prijs.
Boek
Rook – Steven Raichlen
Rook is weer een mooi boek uit de reeks bbq boeken van Steven Raichlen. Van de gebruikelijke gerechten tot zelfs ijs en cocktails. Alles kan gerookt worden.
barbecue
Weber Summit Charcoal Grill review
De Summit Charcoal is de grootste en nieuwste kolenbarbecue van Weber. En wij mochten hem een aantal weken uitgebreid testen.
Boek
Braai – Jan Braai
Braai is een laagdrempelig boek met simpele Zuid-Afrikaanse braai recepten. Na de populaire facebookpagina van Jan Braai is er nu dus ook een boek.
Boek
Smokey Goodness – Jord Althuizen
Smokey Goodness - het ultieme bbq boek is een prachtig boek met een complete beschrijving over echte Amerikaanse barbecue met alle bijpassende gerechten.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
»