Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
15 - 30 minuten
/
Pagina 8
15 - 30 minuten
Duitse flammkuchen
Flammkuchen is de duitse variant van pizza. Deze knapperige koek met spek en gekarameliseerde ui is een geweldige snack.
15 - 30 minuten
Jalapeño popper hotdogs
Jalapeno poppers zijn de beste barbecue snack. Maar wij hebben ze vermomd als hot dog. En dat is net zo lekker als het klinkt
15 - 30 minuten
Champignon pepersaus
Deze pepersaus is op zoek naar een dikke steak, een paar gebakken aardappeltjes, een lekkere pasta of gewoon een stuk brood.
15 - 30 minuten
Pittige paprika saus
Deze pittige paprika saus is een heerlijke frisse saus voor een zomerse barbecue. Het smaakt heerlijk bij alle gegrilde gerechten.
15 - 30 minuten
Makkelijke pindasaus van pindakaas
De lekkerste pindakaas maak je zelf van pindakaas. Met een paar extra ingredienten wordt dit een geweldige saus.
15 - 30 minuten
Gegrilde makreel met ketjap saus
Gegrilde makreel staat in veel Japanse restaurants op het menu. Wij hebben een makelijk recept gemaakt dat je thuis kunt proberen.
15 - 30 minuten
Broodje Iberico Secreto
Dit is een geweldig simpel broodje met het beste gegrilde varkensvlees, groenten en een lekkere salsa. Meer hoeft het niet te zijn.
15 - 30 minuten
Broodsalade met gegrilde kip
Een broodsalade is een perfect gerecht om de broodtrommel en de koelkast op te ruimen. Het brood zuigt al de smaken op en maakt een heerlijke sidedish.
15 - 30 minuten
Mini kersentaart op de barbecue
Deze mini kersentaartje zijn een leuke afsluiting van een geweldig bbq feestje. Je kan alles voorbereiden en het is snel klaar.
15 - 30 minuten
Geglaceerde wortels van de barbecue
Deze geglaceerde wortels zijn een perfecte sidedish bij een mooie roast. Je zet ze gewoon naast de lamsrack op de barbecue en wacht tot ze klaar zijn.
15 - 30 minuten
Rode Chimichurri als salsa of marinade
Die dikke steak gaat nooit meer zo goed smaken als met deze rode chimichurri. Deze pittige salsa werkt ook goed als marinade.
15 - 30 minuten
Lamsrack in sinaasappel marinade
Wist je dat lamsvlees en sinaasappel een geweldige combinatie is? Wij nu wel. Deze marinade geeft een lekkere frisse smaak aan het al heerlijke lamsvlees.
Pagina's:
«
1
...
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
»