Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
iets
/
Pagina 15
iets
Chili met gerookte kalfswang
Deze chili is eigenlijk als vegetarische chili al heel lekker. Maar wij gaan hem nog lekkerder maken met gerookte kalfswangen.
iets
Nasi met gegrilde kip
Nasi hoort bij een goede Hollandse barbecue. Bij die van ons wel. En Nasi ga je niet kopen maar maak je natuurlijk zelf. In de wok op de barbecue.
iets
Pittige zalm met honing limoen saus
Pittige zalm maak je af met een lekkere honing limoensaus waarmee je de zalm regelmatig insmeert. Deze zalm is heerlijk op een toastje.
iets
Runderwang in Guinness appelstroop saus
Runderwang is zo’n perfect stukje vlees voor echte barbecue. Na een paar uur low and slow is het een geweldig mals en smaakvol hapje.
iets
Guinness appelstroop BBQ-saus
Deze Guinness appelstroop bbq-saus is zo lekker. Je proeft de gebrande mout door de zoete appelstroop heen en dat maakt deze saus heel speciaal.
iets
Chimichurri rub
Deze chimichurri dryrub is een goed begin om het idee van authentieke chimichurri over te brengen in een droge kruidenmix. Maar zeker geen vervanging.
iets
Knoflook kippenvleugels met Parmezaanse kaas
Deze knoflook kippenvleugels zijn zo geweldig lekker. Je moet natuurlijk wel van knoflook houden. En van kippenvleugels natuurlijk.
iets
Gegrilde karbonade met chimichurri mayonaise
Deze karbonades hebben een Argentijns smaakje door de marinade van sinaasappelsap en knoflook. We maken hem Hollands af met een chimi mayo.
iets
Tomapork met gegrilde courgette
De tomapork is een dik stuk varkensvlees en komt met zijn eigen handvat. Samen met de zelfgemaakte dry rub en wat stoere groenten zet je wat moois op tafel.
iets
Quesadilla met sweet chili sinaasappel saus
De sweet chilli sinaasappelsaus is de grote ster bij deze quesadilla. Een heerlijke frisse saus die geweldig past bij kip maar ook als dipsaus.
iets
Sla wraps met ananas salsa en hete pruimensaus
Deze frisse sla wrap met gegrilde bavette van varken en ananas salsa is een fris recept dat je serveert op een warme zomerdag.
iets
Broodje gegrilde garnalen
Een SLT is een broodje Garnaal, Sla en Tomaat met een lekker frisse mayonaise. Een lekker fris broodje voor een warme zomermiddag.
Pagina's:
«
1
...
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
»