Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
iets
/
Pagina 14
iets
Pulled beef uit de dutch oven
Pulled beef staat al stiekum heel lang op de Nederlandse eettafels als draadjesvlees. Maar wij gaan het nu bereiden op de barbecue.
iets
Brisket ear burnt ends
Echte burnt ends maak je van brisket. Burnt ends zijn heerlijke zachte, zoute en zoete blokjes vlees. Wij vertellen je hoe je deze heerlijke snoepjes maakt.
iets
Gerookt buikspek voor de boerenkool
In plaats van rookworst moet je eens een mooi stuk gerookt buikspek bij de boerenkool serveren. Dat is echt ouderwets lekker.
iets
Wagyu sukade met Japanse chimichuri
Wagy is een heerlijk maar kostbaar stukje vlees. Dus moet je er wat speciaals van maken. Deze wagyu sukade is met de Japanse chimichuri een klein feestje.
iets
Zuurkool pizza
Een zuurkool pizza is minder vreemd dan het klinkt. De smaken passen zo goed bij elkaar dat het eigenlijk heel logisch is. Denk aan een hot dog in een andere vorm.
iets
Gerookte bloemkoolschotel met kaas en bacon
Bloemkool is één van de saaiere groenten maar dat kan je na het eten van deze gerookte bloemkoolschotel echt niet meer zeggen.
iets
Chili con carne met gerookte ossenstaart
Deze chili con carne wordt extra lekker door de gerookte ossenstaart. Een stevige chili waar je lepel recht op in kan zetten.
iets
Pulled Tri-Tip Tacos
Tri-Tip is niet het eerste stuk vlees dat je zou kiezen om te pullen. Maar toen we op Instagram zagen dat het wel kon moesten we het snel ook proberen.
iets
Skirtsteak met Amsterdamse ui
Van het sap van Amsterdamse uitjes kan je een goeie marinade maken. Samen met een mooie skirtsteak maken we een lekker borrelhapje.
iets
Gegrilde kip shoarma
Shoarma is wat ons betreft de perfecte snack na een nacht stappen. Als je de volgende dag nog zin hebt in shoarma dan maak je het lekker zelf.
iets
Shoarma kruiden
Shoarma kruiden ga je niet meer kopen maar maak je zelf. Net zo makkelijk en je weet precies wat er in gaat.
iets
Oosterse wraps met gerookte buikspek
Een Oosterse wrap met spek, een heerlijke frisse salade en cashewnoten. Zo gemaakt en erg lekker.
Pagina's:
«
1
...
11
12
13
14
15
16
17
...
22
»