Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
2 - 3 uur
/
Pagina 3
2 - 3 uur
Broodje gegrilde rosbief
Dit broodje met een paar perfect gegrilde plakken rosbief is zo makkelijk dat iedereen er van kan genieten.
2 - 3 uur
spaghetti met ribeye en pastasaus
De lekkerste pasta saus is degene die je zelf hebt gemaakt. Je weet precies wat je er in stopt. Tomaten, uien, knoflook en verse kruiden.
2 - 3 uur
De smokehouse burger
Deze gerookte hamburgers zijn geweldig. Door ze te roken, krijg je geweldige sappige burgers met een intense rooksmaak.
2 - 3 uur
Gerookte sambal badjak
Wij maakten onze eigen sambal badjak door het eerst te roken. Deze sambal smaakt heerlijk bij verschillende oosterse gerechten.
2 - 3 uur
Steak gegrild in mosterdsaus
We hebben een heerlijk dikke steak gegrild in een mosterdsaus. gewoon om te proberen. We zijn blij dat we het gedaan hebben.
2 - 3 uur
Kalkoenpoten in honing mosterd marinade
Een gerookte kalkoenpoot met een glas bier. Meer hoef je je barbecue gasten niet voor te schotelen. Dit gaan ze zo lekker vinden.
2 - 3 uur
Zomerse stoof met varkenssukade
Veel mensen associëren stoofschotels nog met koud weer. Wij hebben nu een zomerstoof die je ook met warm weer op tafel zet.
2 - 3 uur
Döner kebab van lamsbout
Doner kebab kan je op veel manieren maken. Wij maken hem met een complete lamsbout. Medium rare zoals het hoort.
2 - 3 uur
Gerookt buikspek voor de boerenkool
In plaats van rookworst moet je eens een mooi stuk gerookt buikspek bij de boerenkool serveren. Dat is echt ouderwets lekker.
2 - 3 uur
Appelbeignets van bladerdeeg uit de dutch oven
Appelbeignets van bladerdeeg voor oud & nieuw maak je natuurlijk lekker zelf. Met een dutch oven die je op de barbecue hebt staan.
2 - 3 uur
Oosterse wraps met gerookte buikspek
Een Oosterse wrap met spek, een heerlijke frisse salade en cashewnoten. Zo gemaakt en erg lekker.
2 - 3 uur
Duitse spareribs met zuurkool
Deze spareribs en zuurkool combi is perfect voor donkere en koude dagen in de winter. Je hoeft er ook niet zo heel lang buiten voor te staan.
Pagina's:
«
1
2
3