Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
iets
/
Pagina 13
iets
Zoet pittige Javaanse spareribs
Deze Javaanse spareribs zijn net weer even anders dan de Amerikaanse varianten die we doorgaans op de barbecue hebben. Maar zeker zo lekker.
iets
Hot bbq pizza twister
Soms zie je van die briljante recepten dat je het graag zelf wil maken. Dat gebeurde ons met deze pizza twister. Wij maakten er een bbq versie van.
iets
Drumsticks gemarineerd in gember en sojasaus
Deze drumsticks zijn alles wat je wilt. Geweldig zacht vlees dat zo van het botje afvalt met een heerlijke zoete smaak.
iets
Turkse pizza van de kamado
Turkse pizza is het ultieme voer voor na het stappen en de kater. Je mag het natuurlijk ook als avondeten serveren hoor. Daar zeggen we niets van.
iets
Spicy steak rub
Maak je steak nog lekkerder met deze spicy steak rub. Tijdens het grillen ruikt het geweldig en je kan de rub ook gebruiken op kip.
iets
Gegrilde Griekse spareribs
Spareribs hoeven niet altijd low and slow. Je kunt ze ook grillen zodat ze de volle smaak van het vlees behouden. Een geweldig recept voor de zomer.
iets
De makkelijkste gegrilde salsa
Deze gegrilde salsa maak je door alles te laten verbranden. Deze gegrilde salsa krijgt zo een milde zoetheid en een rokerige smaak.
iets
Salsa Verde burger met Parmezaanse kaas
Deze burger met Parmezaanse kaas wordt compleet door een frisse salsa verde mayonaise en rode kool.
iets
Salsa verde mayonaise
Salsa verde betekent groene saus en iedereen heeft zijn eigen versie. Dit is die van ons en ontstaan door een gebrek aan ingredienten.
iets
Hoisin skirtsteak met gegrilde witlof
Skirtsteak is prachtig vlees om te grillen. Eerst marineren we het met hoisin saus en daarna gaat het op spiesen op de Cyprusgrill.
iets
Aziatische kippenvleugels met gember en knoflook
Wil je eens wat pittige kippenvleugels op tafel zetten met een oosters tintje dan hebben we voor jou deze Aziatische kippenvleugels.
iets
Döner kebab van lamsbout
Doner kebab kan je op veel manieren maken. Wij maken hem met een complete lamsbout. Medium rare zoals het hoort.
Pagina's:
«
1
...
10
11
12
13
14
15
16
...
22
»