• Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus
BBQ-helden
Skip to content
BBQ-helden
  • In English
  • over ons
  • samenwerken
  • shop
  • Alle recepten
    • Rundvlees
    • Varkensvlees
    • Gevogelte
    • Brood en pizza
    • Lam
    • Vis
    • Bijna vegetarisch
    • Dry-rubs
    • Sauzen
    • Nagerechten
    • Wild
    • Overige
  • Tips en tricks
    • Bereiding
    • Techniek
    • Handig
    • BBQ cateraars
  • Reviews
    • Accessoire
    • Barbecue
    • Boek
    • Brandstof
    • Marinade
    • Rub
    • Saus

Home / Rundvlees / Pagina 7

  • Rundvlees

    Pulled beef uit de dutch oven

    Pulled beef staat al stiekum heel lang op de Nederlandse eettafels als draadjesvlees. Maar wij gaan het nu bereiden op de barbecue.
  • Rundvlees

    Brisket ear burnt ends

    Echte burnt ends maak je van brisket. Burnt ends zijn heerlijke zachte, zoute en zoete blokjes vlees. Wij vertellen je hoe je deze heerlijke snoepjes maakt.
  • Rundvlees

    Wagyu sukade met Japanse chimichuri

    Wagy is een heerlijk maar kostbaar stukje vlees. Dus moet je er wat speciaals van maken. Deze wagyu sukade is met de Japanse chimichuri een klein feestje.
  • Rundvlees

    Broodje runderwang met mosterd barbecuesaus

    Dit is het ultieme bbq broodje. Heerlijk zachte runderwangen op een paar vers gegrilde plakken brood.
  • Rundvlees

    Chili con carne met gerookte ossenstaart

    Deze chili con carne wordt extra lekker door de gerookte ossenstaart. Een stevige chili waar je lepel recht op in kan zetten.
  • Rundvlees

    hete gehaktballetjes in caveman salsa

    Deze hete gehaktballetjes zijn een lekkere snack voor zo’n warme zomeravond in de achtertuin. Een koud biertje erbij en je bent klaar.
  • Rundvlees

    Pulled Tri-Tip Tacos

    Tri-Tip is niet het eerste stuk vlees dat je zou kiezen om te pullen. Maar toen we op Instagram zagen dat het wel kon moesten we het snel ook proberen.
  • Rundvlees

    Skirtsteak met Amsterdamse ui

    Van het sap van Amsterdamse uitjes kan je een goeie marinade maken. Samen met een mooie skirtsteak maken we een lekker borrelhapje.
  • Rundvlees

    Gekruide rosbief op flatbread

    Rosbief is een prachtig stuk rundvlees dat uitermate geschikt is om er een broodje mee te beleggen. Zeker als je het brood ook nog zelf maakt.
  • Rundvlees

    Chili met gerookte kalfswang

    Deze chili is eigenlijk als vegetarische chili al heel lekker. Maar wij gaan hem nog lekkerder maken met gerookte kalfswangen.
  • gegrilde kalfszwezerik
    Rundvlees

    Kalfszwezerik van de barbecue

    Kalfszwezerik is echt iets voor de fijnproever. En voor de mensen die het niet zo op orgaanvlees hebben is kalfszwezerik een goede introductie.
  • Rundvlees

    Caveman style kalfsentrecotes fajitas

    Kalfsentrecotes zijn perfect om cavemanstyle te bereiden. De gloepend hete houtskool zorgt voor een mooi oppervlak om de steaks te grillen.
  1. Pagina's:
  2. «
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. »

BBQ-heldenDeze BBQ-Helden zijn Harco en Erik. En wij gaan jou helpen om jouw barbecue tot een smakelijk en compleet feestje te maken.

Meer over de BBQ-Helden.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een uniek recept dat niet op de website staat.

nieuwsbrief inschrijving

Vuur en Rook

BBQ-Helden webshop

BBQ-Helden webshop

Alle originele merchandise

Volg ons op:

  • Over
  • Samenwerken
  • Shop
  • Cookiestatement
  • Privacy verklaring

Copyright © 2010–2023 BBQ-Helden.
Alle rechten voorbehouden.
Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.