Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 54
Alle recepten
Rundvlees
Pizza burger
Je kunt niet kiezen tussen een hamburger of een pizza. Hier is dan de pizza burger.
Vegetarisch
Maiskolf op de barbecue met knoflook en koriander
Maiskolf op de barbecue is erg Amerikaans en ook erg lekker en simpel te maken. Deze versie met knoflook en kruiden is net wat aparter.
Gevogelte
Kip kebab
Deze frisse Marokkaanse kip kebab is redelijk makkelijk te maken en een gegarandeerde hit op elke barbecue.
Vis
Zeeduivel spiesen
Voor beginnende viseters is zeeduivel ideaal. Het vlees is stevig en heeft niet zo’n sterke vissmaak, het is zelfs enigszins zoet en lijkt op kreeft.
Gevogelte
Zoet pittige kippenvleugels
Deze zoete en licht pittige kippenvleugels zijn een geweldig recept voor barbecuefeestjes of gewoon een warm weekend in de tuin.
Lam
Lamsspiesjes
Deze lamsspiesjes zijn een heerlijke hap-snap tapa van fijn lamsvlees
Varkensvlees
Pittige krabbetjes
Als je niet gek bent van knoflook sla dan deze pittige krabbetjes over. Voor dit recept heb je krabbetjes nodig, dus geen spareribs.
Lam
Lamskoteletjes met knoflook en tijm
Deze lamskoteletjes met knoflook en tijm zijn een hit in elk tapas restaurant. Bij deze tapa heb je geen mes en vork nodig, het heeft z’n eigen handvatje.
Lam
Lamsgehakt spiesjes
Deze lamsgehakt spiesjes zijn een goeie manier om tapas van een barbecue te krijgen. Bij een tapas restaurant krijg je ze als balletjes in de paprikasaus.
Gevogelte
Kippendijen met harissa
Kippendijen met harissa laat de Moorse invloeden op de Spaanse keuken zien door de Tunesische hete saus.
Sauzen
Oosterse barbecuesaus
Deze oosterse barbecuesaus smaakt geweldig bij en op spareribs maar ook bij kip of zalm. Maar ook bij stukken stokbrood.
Sauzen
Pittige pindasaus
Deze pittige pindasaus is eenvoudig te maken en doet het goed bij kipsateh. Maar wij weten dat je deze saus over van alles gaat gieten.
Pagina's:
«
1
...
51
52
53
54
55
56
57
58
»