Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 54
Alle recepten
Lam
Lamsspiesjes
Deze lamsspiesjes zijn een heerlijke hap-snap tapa van fijn lamsvlees
Varkensvlees
Pittige krabbetjes
Als je niet gek bent van knoflook sla dan deze pittige krabbetjes over. Voor dit recept heb je krabbetjes nodig, dus geen spareribs.
Lam
Lamskoteletjes met knoflook en tijm
Deze lamskoteletjes met knoflook en tijm zijn een hit in elk tapas restaurant. Bij deze tapa heb je geen mes en vork nodig, het heeft z’n eigen handvatje.
Lam
Lamsgehakt spiesjes
Deze lamsgehakt spiesjes zijn een goeie manier om tapas van een barbecue te krijgen. Bij een tapas restaurant krijg je ze als balletjes in de paprikasaus.
Gevogelte
Kippendijen met harissa
Kippendijen met harissa laat de Moorse invloeden op de Spaanse keuken zien door de Tunesische hete saus.
Sauzen
Oosterse barbecuesaus
Deze oosterse barbecuesaus smaakt geweldig bij en op spareribs maar ook bij kip of zalm. Maar ook bij stukken stokbrood.
Sauzen
Pittige pindasaus
Deze pittige pindasaus is eenvoudig te maken en doet het goed bij kipsateh. Maar wij weten dat je deze saus over van alles gaat gieten.
Fruit
Bananentoetje op de barbecue
Wat is een geslaagd barbecue feestje zonder een heerlijk bananentoetje.En wat voor toetje, een barbecue interpretatie van een bananasplit.
Sauzen
Muntsaus
Recept voor een lekker frisse muntsaus waar bijvoorbeeld lamsbout niet zonder kan, of lam in het algemeen. Ook lekker bij een aardappelsalade.
Lam
Saté kambing
En nu eens iets totaal anders: Geitensateh, oftewel Sateh kambing. Een heerlijke sateh met een heel eigen smaak.
Gevogelte
Tandoori gekruide kip op sereh spiesen
Met deze frisse tandoori kip op sereh spiesen geven we een dikke knipoog naar India. Echte tandoori kip is dit niet, want dan we een orginele Tandoor.
Lam
Mediterraanse lamsbout
Deze mediterraanse lamsbout is barbecueën voor gevorderden maar dit is geen reden om je dit recept te onthouden. Lamsbout is eenmaal een feestje om te eten.
Pagina's:
«
1
...
51
52
53
54
55
56
57
58
»