Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 55
Alle recepten
Vegetarisch
Kaasfondue op de barbecue
Deze 1-2-3 kaasfondue op de barbecue is gewoon lekker met een stukje stokbrood, wat gegrilde groenten of vers fruit.
Fruit
Vegetarisch
Perzik op de barbecue
Perziken zijn gemaakt voor de barbecue. Hier zijn 3 makkelijke recepten waarmee je je gasten kan verrassen op je volgende barbecuefeestje.
Gevogelte
Kip met tequila en limoen
Deze kip met tequila en limoen is lekker fris en pittig. En we hebben weer een excuus om sterke drank in een recept te verwerken.
Rundvlees
Steak met knoflook en rozemarijn
Voor deze steak met knoflook en rozemarijn gebruiken we een zogenaamde vinkenlap. Het uiteindelijke resultaat is een sappige steak met een geweldige smaak.
Vegetarisch
Paprika, aubergine en courgette op de barbecue
Dit trio van paprika, aubergine en courgette smaakt van zichzelf al geweldig van de barbecue, maar samen met de dressing is het helemaal af.
Varkensvlees
Javaanse speklapjes
Al zie je de speklap steeds minder op de barbecue Deze wil je niet overslaan. Deze Javaanse speklapjes smaken geweldig samen met ui.
Sauzen
Whisky barbecuesaus
Deze redelijk pittige whisky barbecuesaus kan je gebruiken voor een marinade, maar doet het ook prima op een hamburger.
Sauzen
Ketchup voor de fijnproever
Dit is ketchup voor de fijnproever. De geroosterde paprika en de mierikswortel zorgen voor een volwassen smaak die misschien niet echt bij ketchup hoort.
Sauzen
Zelf ketchup maken
Zelf ketchup maken. Hoe geweldig is het dat je op je volgende barbecuefeestje kan zeggen dat de ketchup op tafel zelfgemaakt is.
Lam
Souzouki
Souzouki ken je wel van je Griekse mixed grill. Je kan er ook prima burgers van maken met behulp van een hamburger vorm.
Rundvlees
Chevapchichi of Ćevapčići
Chevapchichi of Ćevapčići (tzjevabzitzi) is een vorm van kebab, Joegoslavische kebab, waar je over de hele Balkan vele varianten van tegen komt.
Sauzen
Guacamole recept
Dit guacamole recept is zo makkelijk en lekker. En tuurlijk, je kan guacamole zo bij de super kopen, maar vers gemaakt is het zoveel lekkerder.
Pagina's:
«
1
...
51
52
53
54
55
56
57
58
»