Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 55
Alle recepten
Fruit
Bananentoetje op de barbecue
Wat is een geslaagd barbecue feestje zonder een heerlijk bananentoetje.En wat voor toetje, een barbecue interpretatie van een bananasplit.
Sauzen
Muntsaus
Recept voor een lekker frisse muntsaus waar bijvoorbeeld lamsbout niet zonder kan, of lam in het algemeen. Ook lekker bij een aardappelsalade.
Lam
Saté kambing
En nu eens iets totaal anders: Geitensateh, oftewel Sateh kambing. Een heerlijke sateh met een heel eigen smaak.
Gevogelte
Tandoori gekruide kip op sereh spiesen
Met deze frisse tandoori kip op sereh spiesen geven we een dikke knipoog naar India. Echte tandoori kip is dit niet, want dan we een orginele Tandoor.
Lam
Mediterraanse lamsbout
Deze mediterraanse lamsbout is barbecueën voor gevorderden maar dit is geen reden om je dit recept te onthouden. Lamsbout is eenmaal een feestje om te eten.
Vegetarisch
Kaasfondue op de barbecue
Deze 1-2-3 kaasfondue op de barbecue is gewoon lekker met een stukje stokbrood, wat gegrilde groenten of vers fruit.
Fruit
Vegetarisch
Perzik op de barbecue
Perziken zijn gemaakt voor de barbecue. Hier zijn 3 makkelijke recepten waarmee je je gasten kan verrassen op je volgende barbecuefeestje.
Gevogelte
Kip met tequila en limoen
Deze kip met tequila en limoen is lekker fris en pittig. En we hebben weer een excuus om sterke drank in een recept te verwerken.
Rundvlees
Steak met knoflook en rozemarijn
Voor deze steak met knoflook en rozemarijn gebruiken we een zogenaamde vinkenlap. Het uiteindelijke resultaat is een sappige steak met een geweldige smaak.
Vegetarisch
Paprika, aubergine en courgette op de barbecue
Dit trio van paprika, aubergine en courgette smaakt van zichzelf al geweldig van de barbecue, maar samen met de dressing is het helemaal af.
Varkensvlees
Javaanse speklapjes
Al zie je de speklap steeds minder op de barbecue Deze wil je niet overslaan. Deze Javaanse speklapjes smaken geweldig samen met ui.
Sauzen
Whisky barbecuesaus
Deze redelijk pittige whisky barbecuesaus kan je gebruiken voor een marinade, maar doet het ook prima op een hamburger.
Pagina's:
«
1
...
51
52
53
54
55
56
57
58
»