Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
30 - 60 minuten
/
Pagina 6
30 - 60 minuten
Fugazetta is een Argentijnse gevulde pizza
Fugazzeta is Argentinijns streetfood veel gegeten wordt. Het heeft veel weg van een Italiaanse foccacia maar dan gevuld.
30 - 60 minuten
Sambal drumsticks
De milde hitte van de sambal badjak met de zoete honing is een geweldige combinatie. Maak genoeg van deze sambal drumsticks.
30 - 60 minuten
Vegetarische gevulde mini paprika’s
Wij hebben deze gevulde paprika's regelmatig op het menu staan. Elke paprika is een mini maaltijd met pesto, kaas en champignons.
30 - 60 minuten
Gepofte aardappels van de barbecue
Gepofte aardappelen zijn geweldig makkelijk te maken op de barbecue. Wij vertellen je hoe en geven je inspiratie voor de vulling.
30 - 60 minuten
Tri-Tip in mosterd marinade
Deze Tri-tip in mosterdmarinade zet je op tafel als je indruk wilt maken op je gasten zonder dat het een rib uit je lijf kost.
30 - 60 minuten
Hot bbq pizza twister
Soms zie je van die briljante recepten dat je het graag zelf wil maken. Dat gebeurde ons met deze pizza twister. Wij maakten er een bbq versie van.
30 - 60 minuten
De beste kip van het spit
Nu hoef je nooit meer een kip bij de slager uit de rotisserie te halen. Deze kan je heel makkelijk zelf op de barbecue bereiden.
30 - 60 minuten
Tomapork met smokey dry rub
Deze smokey dry rub is heerlijk op kip en aardappeltjes maar geweldig op varkensvlees. Dit is een dry rub die je op voorraad wilt houden.
30 - 60 minuten
Griekse aardappeltjes uit de folie
Deze Griekse aardappeltjes zijn geweldig als side dish bij elk barbecuefeestje. Vooral bij een grote kom tzatziki of andere Griekse gerechten.
30 - 60 minuten
Aziatische kippenvleugels met gember en knoflook
Wil je eens wat pittige kippenvleugels op tafel zetten met een oosters tintje dan hebben we voor jou deze Aziatische kippenvleugels.
30 - 60 minuten
Gerookte bloemkoolschotel met kaas en bacon
Bloemkool is één van de saaiere groenten maar dat kan je na het eten van deze gerookte bloemkoolschotel echt niet meer zeggen.
30 - 60 minuten
Appeltaart van de barbecue
Als je je beseft dat je barbecue een prachtige oven is dan kan je er van alles in maken. Wat dacht je van deze appeltaart?
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»