Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
30 - 60 minuten
/
Pagina 9
30 - 60 minuten
Gevulde dadels met geitenkaas
Gevulde dadels zijn volgens ons het meest gegeten item in een tapasbar. Je maakt ze heel makkelijk zelf. Gevulde dadels zijn geweldig als voorgerecht op je barbecuefeestje.
30 - 60 minuten
Banaan rum broodpudding
Banaan rum broodpudding is een geweldig nagerecht waar je zeker ruimte voor moet houden aan het eind van je barbecuefeestje.
30 - 60 minuten
Gepofte krieltjes
gepofte krieltjes maak je zonder extra moeite terwijl je de rest van de gerechten aan het bereiden bent op de barbecue.
30 - 60 minuten
Gepofte venkel van de barbecue
Venkel als knol kan je heerlijk poffen. De lichte anijssmaak is nog lekkerder als je de gepofte venkel daarna nog gaat grillen.
30 - 60 minuten
Pittige perzik kippenvleugels
Wij zijn gek op kippenvleugels en deze zijn helemaal lekker. Kippenvleugels met pittige perzik bbq saus. Probeer ze en laat weten wat je er van vindt.
30 - 60 minuten
Gekarameliseerde peer
Gekarameliseerde peer wordt normaliter gemaakt in een pannetje op het fornuis maar kan ook heel goed op de barbecue
30 - 60 minuten
Appelbom met spek en bbq saus
De appelbom wordt een hit op elke barbecue. Een zoet, hartig en machtig toetje dat geweldig zal smaken aan het eind van elk barbecuefeestje.
30 - 60 minuten
Italiaanse bol spek en ei
Af en toe wil je een stevig ontbijt. En natuurlijk is dat leuker, en lekkerder, als dat ook van de barbecue af komt
30 - 60 minuten
kip tortilla met mango ananas salsa
Het zonnetje schijnt en je hebt een uur of 2 over om wat op de barbecue te gooien. Maak dan eens een tortilla. Deze met mango ananas salsa is erg lekker.
30 - 60 minuten
Ribeye rub
Hoe kan je een ribeye nog lekkerder maken? Met een dry rub die al het goede van een geweldig stuk rundvlees nog meer naar bovenhaalt.
30 - 60 minuten
Nectarines met meringue
Deze Nectarines met meringue kwamen we tegen op de leukste facebookgroep Smoke & BBQ.
30 - 60 minuten
Saté Lemak (spek)
Saté doet het altijd goed op de bbq. Naast saté van kipfilet of varkenshaas is de saté Lamek van buikspek een heerlijke variant.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»