Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
120 - 150°
/
Pagina 7
120 - 150°
Lamsrack in sinaasappel marinade
Wist je dat lamsvlees en sinaasappel een geweldige combinatie is? Wij nu wel. Deze marinade geeft een lekkere frisse smaak aan het al heerlijke lamsvlees.
120 - 150°
Tomapork met smokey dry rub
Deze smokey dry rub is heerlijk op kip en aardappeltjes maar geweldig op varkensvlees. Dit is een dry rub die je op voorraad wilt houden.
120 - 150°
Aziatische kippenvleugels met gember en knoflook
Wil je eens wat pittige kippenvleugels op tafel zetten met een oosters tintje dan hebben we voor jou deze Aziatische kippenvleugels.
120 - 150°
Döner kebab van lamsbout
Doner kebab kan je op veel manieren maken. Wij maken hem met een complete lamsbout. Medium rare zoals het hoort.
120 - 150°
Pulled beef uit de dutch oven
Pulled beef staat al stiekum heel lang op de Nederlandse eettafels als draadjesvlees. Maar wij gaan het nu bereiden op de barbecue.
120 - 150°
Mini porchetta van speklappen
Mini porchetta is een echte porchetta, maar dan klein. Zo simpel is het. En van de barbecue is hij nog lekkerder.
120 - 150°
Gerookt buikspek voor de boerenkool
In plaats van rookworst moet je eens een mooi stuk gerookt buikspek bij de boerenkool serveren. Dat is echt ouderwets lekker.
120 - 150°
Gerookte bloemkoolschotel met kaas en bacon
Bloemkool is één van de saaiere groenten maar dat kan je na het eten van deze gerookte bloemkoolschotel echt niet meer zeggen.
120 - 150°
Curry met hazenbout uit de dutch oven
Bij dat koude herfstweer zoek je gerechten waar je het weer een beetje warm van krijgt. Deze curry is gemaakt met hazenbout.
120 - 150°
Broodje runderwang met mosterd barbecuesaus
Dit is het ultieme bbq broodje. Heerlijk zachte runderwangen op een paar vers gegrilde plakken brood.
120 - 150°
Gegrilde druiven met een tomapork steak
Aan het eind van de zomer mogen de druiven eraf. Weet je dat je deze ook heerlijk kunt grillen? Samen met een heerlijk stuk varkensvlees wordt het echt feest.
120 - 150°
Snoeppaprika poppers voor een kinderfeestje
Deze gevulde snoeppaprikas zijn een lekkere milde variant op de jalapeno popper. Leuk om op een kinderfeestje te serveren.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»