Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
120 - 150°
/
Pagina 11
120 - 150°
Gerookte zwaardvis met tomaten-lavendel dressing
Als je eens een heel luxe voorgerecht zoekt, probeer dan dit recept eens voor zwaardvis. Je bent er even mee bezig maar je maakt wel indruk.
120 - 150°
Potatoe skins of gevulde aardappel
Potatoe skins staan op het menu van elk typisch Amerikaans restaurant en kunnen niet verkeerd gaan en ze zijn erg lekker.
120 - 150°
Hele kip met rode curry
Een hele kip bereiden op de BBQ vergt geduld. Maar kan jou het wat schelen op een avondje met je beste vrienden en een kratje bier.
120 - 150°
Kippenvleugels met jenever en limoen
Wij zijn van mening dat drank en eten goed samen gaan. Deze kippenvleugels met jenever en limoen smaken geweldig en zijn zo op.
120 - 150°
Zoete kippenvleugels met pimentón
Zoete kippenvleugels met pimentón zijn ee heerlijk tapas recept. Je kan van dit recept 8 of 16 tapas maken.
120 - 150°
Kippedijen met harissa
Kippedijen met harissa laat de moorse invloeden op de Spaanse keuken zien door de harissa.
120 - 150°
Kip met tequila en limoen
Deze kip met tequila en limoen is lekker fris en pittig. En we hebben weer een excuus om sterke drank in een recept te verwerken.
120 - 150°
Jamaicaanse kip
Dit is een recept voor jamaicaanse kip. Er zijn veel verschillende manieren om deze te maken maar dit is die van ons.
120 - 150°
kip op bierblik
Kip op een bierblik, of bierblikkip. Een perfect recept voor de bierdrinkende barbecueer.
120 - 150°
Tandoori kippenvleugels
Het recept voor deze populaire tandoori kippenvleugels is wat aangepast om de vleugels op de barbecue te kunnen opwarmen en afbakken.
120 - 150°
Pittige kippenvleugels met sinaasappel en honing
Lekkere geglaceerde pittige kippenvleugels met sinaasappel en honing in een zoete pittige honing-sinaasappel marinade. Ook lekker als snack op een feestje.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11