Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
120 - 150°
/
Pagina 6
120 - 150°
Rib roast met gegrilde groenten
Wij gaan je uitleggen hoe je een rib roast mals en sappig bereid en er meteen een hele maaltijd bijzet.
120 - 150°
Hollandsche spareribs met appelstroop bbq saus
Wij hebben geweldige Hollandsche spareribs gemaakt. Deze spareribs zijn lekker zoet door de appelstroop met een fijne kick van de chipotle.
120 - 150°
Kipkluifjes met citroen bbq saus
Deze kipkluifjes zijn lekker pittig en krokant. En met de citroen bbq saus heb je een geweldige snack als er familie of vrienden langs komen.
120 - 150°
Broodje gegrilde rosbief
Dit broodje met een paar perfect gegrilde plakken rosbief is zo makkelijk dat iedereen er van kan genieten.
120 - 150°
Short ribs van de rotisserie
Short ribs van de rotisserie zijn zo anders dan de gebruikelijke 3-2-1 manier van bereiden. Het is een hele andere smaakbeleving.
120 - 150°
Georgia style procureur steaks
Deze Georgia style procureur steaks zijn geweldig om tijdens een top feest een grote groep hongerige vrienden te voeden.
120 - 150°
Dorito kippenvleugels
In de voortgaande zoektocht naar de beste kippenvleugels vonden wij Dorito wings. Wij maakten ze op de barbecue.
120 - 150°
Jalapeño popper hotdogs
Jalapeno poppers zijn de beste barbecue snack. Maar wij hebben ze vermomd als hot dog. En dat is net zo lekker als het klinkt
120 - 150°
Tri-Tip in mosterd marinade
Deze Tri-tip in mosterdmarinade zet je op tafel als je indruk wilt maken op je gasten zonder dat het een rib uit je lijf kost.
120 - 150°
Broodje varkenswang met ananas saus
Een varkenswang is het perfecte stukje vlees om low and slow te bereiden. Daarna maak je er een geweldig broodje mee.
120 - 150°
Iberico steaks met gekarameliseerde ui
Niet veel lekkerders dan varkensvlees en ui. Wat dacht je van Iberico en gekarameliseerde uien. Dat is niet zomaar lekker maar geweldig.
120 - 150°
Drumsticks gemarineerd in gember en sojasaus
Deze drumsticks zijn alles wat je wilt. Geweldig zacht vlees dat zo van het botje afvalt met een heerlijke zoete smaak.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»