Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
120 - 150°
/
Pagina 10
120 - 150°
Rode pesto kip
Deze pesto kip kan je zo heet maken als je zelf wilt door simpelweg verschillende soorten pesto te gebruiken. Wij gebruiken hier onze rub voor runder ribben in het recept.
120 - 150°
Zoet pittige kippenpoten
Deze zoet pittige kippenpoten vind iedereen lekker. Zorg wel dat je een keukenrol bij de hand hebt want je zit van oor tot oor onder de saus.
120 - 150°
Indische Saté Babi
Deze saté zagen we bij Lushlife. En we zijn liever lui dan moe. Waarom een goed recept proberen te verbeteren.
120 - 150°
Ribeye in een dressing van groene kruiden
Ribeye is misschien wel één van de beste steaks om op de barbecue te gooien. met groene kruiden en olijfolie is het helemaal geweldig.
120 - 150°
Provencaalse Kip
Deze provincaalse kip is een heel klassiek kip recept. Recept en bereiding zorgt voor mooi sappig vlees met een goudbruin velletje.
120 - 150°
Pulled beef tortilla
Wij weten zeker dat je pulled beef tortilla vaker gaat maken. Al is het maar om van het gezeur van de familie af te komen.
120 - 150°
Gerookte Tonijn Steak op cederhout
Gerookte tonijn met spinazie op een cederhouten plank. Gerookte spinazie is even wennen maar in combinatie met de tonijn erg lekker.
120 - 150°
Ananas met rum Casa di Bemelmans
Deze ananas met rum kost een beetje werk en tijd maar maakt een geweldig toetje. Vanaf nu niet alleen nog maar te eten bij Casa di Bemelmans.
120 - 150°
Gua Bao Pulled Pork
De Gua Bao is een snack uit Taiwan met als basis een gestoomd broodje. Traditioneel gaat er varkensbuik op maar dat moet je zelf weten.
120 - 150°
St. Louis style procureur
St. Louis style procureur is een geweldig mals stuk varkensvlees dat je met een vork kan snijden.
120 - 150°
Italiaanse kalfsrollade
Deze Italiaanse kalfsrollade is ons meest uitgebreide recept maar absoluut waard. Een echt feestmaal en geweldig als kerstdiner.
120 - 150°
Gegrilde watermeloen
Gegrilde watermeloen is zeker niet iets wat je heel vaak tegenkomt. Het heeft een veel intensere zoete smaak dan gewone watermeloen.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»