Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
120 - 150°
/
Pagina 9
120 - 150°
Pulled lamb met harissa
Pulled lamb smaakt geweldig en is helemaal perfect op een broodje. Samen met je eigen harissa en een lekkere salade is het helemaal feest.
120 - 150°
Machtig broodje gerookt en gegrild buikspek
Een speklap ken je als Hollandse barbecueër natuurlijk wel. Maar met een beetje meer moeite en tijd maak je een geweldig broodje gegrild buikspek.
120 - 150°
Duitse spareribs met zuurkool
Deze spareribs en zuurkool combi is perfect voor donkere en koude dagen in de winter. Je hoeft er ook niet zo heel lang buiten voor te staan.
120 - 150°
Pezo spareribs
Een goed stuk vlees heeft vaak niet meer nodig dan peper en zout. Ook goeie spareribs hebben er genoeg aan. Oh ja, en een klein beetje bbq saus.
120 - 150°
gerookte kip met krieltjes
Deze gerookte kip maak je met minimale ingrediënten en een geweldig resultaat. Deze kip hoort in jouw basis recepten boek.
120 - 150°
Koffie Rub Ribeye
Een koffie dry rub moet je zeker eens geprobeerd hebben. Een mooie warme smaak die goed past bij een mooi stuk rundvlees.
120 - 150°
Bier ribben
Deze bier ribben worden gaar gestoomd in bier en staan in 2 en een half uur op tafel. Ook de saus is gemaakt met bier. snel en makkelijk op tafel.
120 - 150°
Hele kip in Sinaasappel mosterd marinade
Een hele kip op tafel zetten is zo lekker en mooi om te zien. En met de sinaasappel, mosterd marinade wordt hij helemaal lekker.
120 - 150°
Pittige perzik kippenvleugels
Wij zijn gek op kippenvleugels en deze zijn helemaal lekker. Kippenvleugels met pittige perzik bbq saus. Probeer ze en laat weten wat je er van vindt.
120 - 150°
Borrelkip
Je hebt niet altijd zin om heel veel werk te maken voor een snelle hap. Deze borrelkip bereid je in de achtergrond terwijl je jezelf vermaakt.
120 - 150°
Puree van zoete aardappel
Puree van zoete aardappel is een simpel bijgerecht bij de wat chiquere barbecuegerechtjes
120 - 150°
Sambal kip sate
Af en toe is een simpele saté wat je graag wilt eten maar dan wat pittiger. Dan hebben we precies het recept voor jou. Deze Sambal kip saté is lekker pittig.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»