Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
120 - 150°
/
Pagina 8
120 - 150°
Pulled Tri-Tip Tacos
Tri-Tip is niet het eerste stuk vlees dat je zou kiezen om te pullen. Maar toen we op Instagram zagen dat het wel kon moesten we het snel ook proberen.
120 - 150°
Oosterse wraps met gerookte buikspek
Een Oosterse wrap met spek, een heerlijke frisse salade en cashewnoten. Zo gemaakt en erg lekker.
120 - 150°
BBQ Bacon Ribs
Alles wordt beter met spek dus ook de BBQ Bacon Ribs. De beste combinatie van spareribs en spek. De hit voor deze zomer.
120 - 150°
Chili met gerookte kalfswang
Deze chili is eigenlijk als vegetarische chili al heel lekker. Maar wij gaan hem nog lekkerder maken met gerookte kalfswangen.
120 - 150°
Nasi met gegrilde kip
Nasi hoort bij een goede Hollandse barbecue. Bij die van ons wel. En Nasi ga je niet kopen maar maak je natuurlijk zelf. In de wok op de barbecue.
120 - 150°
Hoisin varkensschenkel met hete komkommer
Varkensschenkel is gemaakt voor de barbecue. Het bevat een goede hoeveelheid vet en bindweefsel. Met de hoisin saus maak je er een heerlijk oosters gerecht van.
120 - 150°
Zalm op een plankje met dille en citroen
Zalm op een plankje is een simpele manier om een zalm te bereiden. De zalm krijgt de smaak van het ceder hout en de rook van de barbecue
120 - 150°
Cheapo brisket van chuck roast
Brisket is één van de lastigste stukken vlees om goed te bereiden. Daarom hebben wij een mooi alternatief. Cheapo brisket van chuck roast.
120 - 150°
Tabasco honing kippenvleugels
Deze kippenvleugels met tabasco honingsaus zijn zo geweldig lekker en de perfecte snack voor de heethoofden die wel van een beetje pittig houden.
120 - 150°
Knoflook kippenvleugels met Parmezaanse kaas
Deze knoflook kippenvleugels zijn zo geweldig lekker. Je moet natuurlijk wel van knoflook houden. En van kippenvleugels natuurlijk.
120 - 150°
Tomapork met gegrilde courgette
De tomapork is een dik stuk varkensvlees en komt met zijn eigen handvat. Samen met de zelfgemaakte dry rub en wat stoere groenten zet je wat moois op tafel.
120 - 150°
red hot spareribs
Soms kan het ons niet hot genoeg zijn. Dus maakten we deze hot spareribs. Heet genoeg naar onze zin maar nog aan te passen voor de echte dare devils.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»