Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Lam
Vis
Vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
BBQ Evenementen
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Lam
Vis
Vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
190 - 230°
Archief
190 - 230°
190 - 230°
Gemarineerde picanha steaks met geroosterde tomatensaus
Picanha is één van de smakelijkste stukjes rundvlees. En met deze marinade en saus maak je er helemaal iets geweldigs van.
190 - 230°
Hamburger kruiden
Soms zoek je gewoon de beste hamburger kruiden. Met deze kruidenmix en een paar goeie tips ben je verzekert van heerlijk sappige hamburgers.
190 - 230°
Champignon citroen broodjes
Dit brood is het resultaat van een paar bollen pizzadeeg uit de vriezer en wat restjes die we vonden in de koelkast.
190 - 230°
Gevulde paprika met rijst en spek
Deze gevulde paprika's zijn tegelijkertijd een leuke sidedish en een complete maaltijd als je een keertje een makkelijke maaltijd wil maken.
190 - 230°
Aardappel burnt ends
Deze aardappel burnt ends zijn zeker geen vervanger voor het echte werk maar zijn wel gruwelijk lekker als snack bij een lekker biertje.
190 - 230°
Amerikaanse pannenkoeken
Amerikaanse pannenkoeken zijn lekker als stevig ontbijt, voor bij de lunch, als een hoofdgerecht maar ook leuk te verwerken in een dessert.
190 - 230°
Beenmerg burger
Wil je de ultieme burger dan meng je beenmerg door je gehakt. De rest van de burger is dan in ene maar bijzaak.
190 - 230°
Gevulde zoete aardappel met pulled pork
Zoete aardappels zijn gezonder dan gewone aardappels. Dat heffen we op door ze te vullen met spek en kaas en te beleggen met pulled pork.
190 - 230°
Pulled pork quesadillas
Pulled pork quesadilla's zijn een geweldige manier om overgebleven pulled pork te gebruiken. En je eet binnen 15 minuten.
190 - 230°
Curryworst van de barbecue
Curryworst is het Duitse voorbeeld van de vette bek. Wij maakten een versie op de barbecue die zich kan meten met de beste recepten.
190 - 230°
bbq tosti met varkens schnitzel
Dit is een schaamteloze bbq tosti met een schnitzel. Niets bijzonders. Wit brood, een geweldige sappige schnitzel, ui en kaas. Veel kaas.
190 - 230°
Vegetarische gevulde mini paprika’s
Wij hebben deze gevulde paprika's regelmatig op het menu staan. Elke paprika is een mini maaltijd met pesto, kaas en champignons.
Pagina's:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»