Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
190 - 230°
/
Pagina 7
190 - 230°
Feeststol van de barbecue
Met Kerst en Pasen hoort er een feeststol op tafel te staan. En hoe leuk is het als je die zelf hebt gemaakt in de barbecue.
190 - 230°
Beenham met krokante zwoerd
Wil je weten hoe je beenham bereid met een krokante zwoerd. Wij hebben het perfecte recept voor mals en sappig vlees met een knapperige huid.
190 - 230°
Appeltaart trifle met mascarpone
Hoe kan je een appeltaart mooier maken? Door er een trifle van te maken. Lekker als nagerecht op je chique barbecue feestje.
190 - 230°
Iberico Presa met salsa roja
Iberico Presa is een hele mooie steak van het Iberico varken. Om dit mooie stukje vlees te eren hebben we een heerlijke snack bereid.
190 - 230°
Geroosterde spruitjes met Parmezaanse kaas
Hou je van spruitjes dan ga je deze spruitjes geweldig vinden. Hou je niet van spruitjes dan moet je deze eens proberen.
190 - 230°
Mexicaanse salsa roja
Salsa roja is de perfecte Mexicaanse salsa voor bij de tortilla en taco. Of je zet er een schaal met nachos naast.
190 - 230°
Gegrilde herfstgroenten van de barbecue
In de herfst gril je de groenten die in de herfst op hun best zijn zoals mais, wortels, ui en zoete aardappel.
190 - 230°
Blauwe bessen taartje van bladerdeeg
We gingen lekker experimenteren met blauwe bessen. Het eerste recept zijn deze blauwe bessen taartjes en het resultaat is top.
190 - 230°
Saté van hert met yoghurt komkommersaus
Deze saté van hertenhaas is heerlijk en makkelijk om te maken. Met een frisse komkommersaus is het compleet.
190 - 230°
Broodje gegrilde kip met sriracha-honing saus
Een perfect gegrild stukje kipfilet met een geweldige zoet pittige saus op een broodje. Dit broodje schreeuwt om gemaakt te worden.
190 - 230°
saté van varkenshaas zonder satésaus
Saté hoor je te serveren met een dikke laag satésaus. Maar wat als het vlees al zo lekker is dat je die saus helemaal niet nodig hebt.
190 - 230°
Mosterd burger met champignonsaus
We kregen een tip om eens mosterd door het gehakt van de hamburger te mengen. Daar hebben we meteen een complete hamburger omheen verzonnen.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
19
»