Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 4
Alle recepten
Gevogelte
Chicken wrap met gerookte kipfilet
De chicken wrap is de perfecte oplossing voor die momenten dat je zonder al te veel moeite snel iets lekkers op tafel wil hebben.
Gevogelte
Gegrilde kip met zoete perzik
De combinatie van hartige en sappige kip met zoete gekarameliseerde perzik is echt geweldig.
Vegetarisch
Fris zoete coleslaw met appel
Maak de lekkerste coleslaw met appel. Fris, lichtzoet en een perfecte aanvulling op je barbecuegerechten. Simpel en snel te maken.
Rundvlees
Short ribs uit de dutch oven
Dit recept voor short ribs uit de dutch oven is precies wat je zoekt. En je krijgt er nog een heerlijke saus bij ook.
Vis
Garnaal tortilla’s met zoet-zure radijs
Deze sappige garnaal tortilla's zijn een perfect recept voor iedereen die na het werk ook nog graag de barbecue aansteekt.
Vegetarisch
Zoet zure radijsjes
We hebben een moestuintje radijs verandert in een lekker knapperige en kleurrijke toevoeging voor een mooi broodje.
Varkensvlees
Georgia style karbonades
Deze dikke karbonades zijn geweldig om tijdens een top feest een grote groep hongerige vrienden te voeden.
Vis
Pittige makreel in sambalsaus
Pittige makreel is een Indisch gerecht dat je kan vinden bij elke Indonesische toko en bij sommige Chinese restaurants.
Varkensvlees
gyros van krokante buikspek
Door de buikspek te garen op lage en hoge temperatuur krijg je geweldige gyros buikspek met een krokante korst.
Rundvlees
Gaucho asado shortribs
Low and slow shortribs zijn lekker maar deze keer hebben we ze geroosterd boven open vuur en dat is lekkerder dan ribeye.
Rundvlees
Broodje picanha van de grillplaat
Dit broodje picanha is de perfecte stevige lunch. Deze broodjes maak je op de grillplaat in iets meer dan een kwartier.
Sauzen
Chimichurri met basilicum en zongedroogde tomaatjes
Deze iets zoetere chimichurri past niet alleen perfect bij een mooie steak maar ook bij vis en over een lekkere salade.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
...
59
»