Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
BBQ Evenementen
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
Recepten
Pagina 4
Alle recepten
Varkensvlees
Nachos met gerookte worst
Voor de meeste mensen zijn nachos de perfecte snack. En als je goeie nachos maakt dan hoef je ook geen avondeten te maken.
Rundvlees
Picanha met kruidenkorst
Picanha is van zichzelf een prachtig stuk vlees. Maar deze hebben we voorzien van een dikke korst met verse kruiden.
Varkensvlees
Buikspek gepekeld in gember siroop
Gembersiroop smaakt heel lekker over ijs. Wij hebben een mooi stuk buikspek ermee op smaak gebracht en zo kreeg het een Aziatisch tintje.
Vegetarisch
Gegrilde ananas met pittige sinaasappelsaus
Wij zijn gek op verse ananas en zeker als is gegrild is. Weet je wat nog lekkerder is. Gegrilde ananas met een pittige sinaasappelsaus.
Dry rubs
Zwarte knoflook dry rub
We hebben met zwarte knoflook granulaat een simpele dry rub gemaakt. die je kunt gebruiken op spareribs, kip of een dikke steak.
Dry rubs
Suiker en zout dry rub voor steak
Een geweldige steak moet smaken als een goeie steak. Wij gebruiken suiker en zout om een T-bone op smaak te brengen.
Rundvlees
Gerookte gehaktballen in bier-kaassaus
Ben je wel een beetje klaar met de doorsnee gehaktbal? Dan hebben we hier de gerookte gehaktbal in een pittige kaassaus.
Vis
Warm gerookte zalm met dille citroen saus
Deze warm gerookte zalm kost wat tijd om voor te bereiden maar dan serveer je samen met de saus wel wat geweldigs.
Varkensvlees
Oerhammetjes met mosterdsaus
Oerhammetjes zijn ontzettend lekker door de grote hoeveelheid collageen dat tijdens de low and slow bereiding omgezet wordt in gelatine.
Brood/Pizza
Pizza quiche uit de skillet
Je kent misschien al de pizzaburger of de pizzamuffin. Wij maakten een pizza quiche. Een quiche uit de skillet met heel veel kaas, tomaat en salami.
Gerookte tomahawk steak met beenmerg boter
We hebben een dikke dry aged tomahawk steak gerookt tot perfectie en geserveerd met een mooie beenmerg boter.
Rundvlees
Gerookte beenmerg boter
Hou je van kruidenboter en maak je het regelmatig dan is het nu tijd om een stapje verder te gaan met deze beenmerg boter.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
...
45
»