Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 6
Alle recepten
Varkensvlees
Krabbetjes van het spit met hete aardbeienjam saus
Na het proeven van deze krabbetjes, en dan vooral de saus, wisten we dat we dit recept graag wilden delen.
Varkensvlees
Pittige Iberico Secreto rolletjes
Wij hebben de Secreto gevuld en opgerold. Zo maak je lekkere rolletjes die je als snack of als bijgerecht op tafer zet.
Vis
Gegrilde kreeftenstaart met kruidenboter
Kreeftenstaart heeft heerlijk zacht en zoet vlees dat gemaakt is om te grillen. Met wat gesmolten kruidenboter weet je niet wat je mee maakt.
Rundvlees
Gegrilde short ribs met sinaasappel chimichurri
Koreaanse stijl short ribs is geweldig vlees om te marineren en te grillen. Wij doen dat met een frisse sinaasappel chimichurri.
Brood/Pizza
Gegrilde pizza met nectarine en prosciutto
Deze nectarine pizza is de perfecte snack voor een mooie nazomer. Het is als een frisse zomer salade op een pizza. Een top combinatie.
Varkensvlees
Fajitas met Iberico ribfingers
Deze fajitas zijn een beetje pittig maar de gegrilde groenten geven de juiste balans en het ziet er meteen heel zonnig uit.
Gevogelte
Spatchcock kip met gegrilde bloedsinaasappels
Bloedsinaasappel is geen zomervrucht maar de smaak samen met gegrilde kip is echt perfect voor dit warme weer.
Varkensvlees
Sticky spareribs met gember-honing saus
Deze spareribs hebben door de gember en honing een subtielere zoetheid dan de gebruikelijke Amerikaanse variant.
Gevogelte
Broodje gegrilde kip met tomatensalsa
Het beste broodje gegrilde kip is de makkelijkste om te maken. Zo simpel is het. Neem gewoon een mooi stuk kipfilet, een goeie dry rub en een knap broodje.
Rundvlees
Gerookte pastrami van brisket
Pastrami is gepekeld en gerookt rundvlees dat enorm populair is in Amerika. De New York style pastrami vind je veel in Joodse delis zoals Katz's.
Gevogelte
Quesadilla met gerookte kip
Deze quesadilla maakten we met gerookte kippendijen. Dan proef je ook nog eens dat deze quesadilla's van de barbecue komen.
Varkensvlees
Iberico Pluma met kersen cimichurri
De Iberico Pluma is een uniek stukje vlees te vinden tussen de nek en de ruglende. Het gaat geweldig samen met een kersen chimichurri.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
...
51
»