Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 6
Alle recepten
Sauzen
Zoete chimichurri met honing
Wij hebben een zoete chimichurri gemaakt met honing waardoor het een stuk milder wordt zonder dat het de typische chimichurri kick kwijt raakt.
Varkensvlees
Krokante karbonades van de barbecue
Deze schouderkarbonades krijgen hun krokante buitenkant door een dikke laag paneermeel en een hete pan op de barbecue.
Dry rubs
Picanha dry rub
Deze kruidenmix voor picanha geeft het vlees al een warme en rokerige smaak zelfs zonder dat je het geroosterd hebt.
Rundvlees
Carne asada met geroosterde salsa
Carna asada betekent geroosterd vlees en wordt vaak geserveerd als tortilla. We hebben er een geroosterde salsa bij gemaakt.
Vis
BBQ zalm bites
Wij hebben deze BBQ zalm bites als snack bij een biertje gegeten maar ze zijn ook geweldig op een broodje met wat extra saus.
Vegetarisch
Pittige aardappelschijfjes van de grillplaat
Er is niets zo Hollandsch als aardappel bij het eten. We zien deze aardappelschijfjes ook wel tijdens een tapasavond op tafel staan.
Gevogelte
Krokante Doritos kipburger
Dit recept is voor twee Doritos kipburgers maar maak gerust meer want als anderen deze burgers zien dan willen ze er ook één
Vegetarisch
Courgette burgers van de grillplaat
We kwamen op social media regelmatig courgette koekjes tegen die we verbouwd hebben naar lekkere burgers.
Vis
Zalmtortilla van de barbecue
We proberen thuis steeds meer vis te eten. Niet iedereen was meteen enthousiast maar deze zalmtortilla’s staan al op de lijst om vaker te maken.
Varkensvlees
Spareribs in appel siroop
Deze spareribs in appel siroop zijn klaar in 2 a 3 uur en zijn ook nog eens lekker zoet. Dat kan haast niet beter toch?
Varkensvlees
Gegrild stokbrood met mozzarella en worst
Choripan is een chorizo worst op een broodje (of pan). Wij maakten onze eigen Europese variant met stokbrood en mozzarella.
Brood/Pizza
De pizza hawaii die wel mag
Die hetze tegen ananas op pizza moet maar eens afgelopen zijn. Laat de pizzapolitie zien dat je je eigen keuzes durft te maken.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
...
57
»