Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 41
Alle recepten
Rundvlees
Big Willem burger
De Big Willem burger is een lekkere dikke burger als basis voor een leuk feestje zoals Koningsdag. Maar elk ander feestje is ook goed hoor.
Varkensvlees
Pulled pork jalapeño poppers
Jalapeno poppers zijn een iconische barbecuesnack die je zeker eens geprobeerd of gemaakt moet hebben. Lekker pittig maar niet te gek. Je kan ze vullen met wat je wilt. Wij doen het met pulled pork.
Rundvlees
De bijna prijswinnende Slam burger
Met deze Slam burger deden we mee met de burger challenge bij de Weber Original Store in Amersfoort. We hebben niet gewonnen maar dat was natuurlijk geheel onterecht.
Fruit
Vegetarisch
Gevulde appels met walnoot, rozijnen en whiskey
Gevulde appels zijn net kleine appeltaartjes. Lekker als nagerecht na een barbecuefeestje. Zonder al te veel moeite zet je weer wat lekkers op tafel.
Varkensvlees
Machtig broodje gerookt en gegrild buikspek
Een speklap ken je als Hollandse barbecueër natuurlijk wel. Maar met een beetje meer moeite en tijd maak je een geweldig broodje gegrild buikspek.
Varkensvlees
Gevulde dadels met geitenkaas
Gevulde dadels zijn volgens ons het meest gegeten item in een tapasbar. Je maakt ze heel makkelijk zelf. Gevulde dadels zijn geweldig als voorgerecht op je barbecuefeestje.
Overig
Appelcider Jack grog
Bij een winterbarbecue hoort een lekkere grog. Deze grog drink je bij een knapperend haardvuur of vuurkorf. Plan maar niet te veel na deze grog.
Vegetarisch
Barbecue Kugel
Een kugel is een aardappelschotel/taart die je veel terugziet in de joodse keuken. Wij maken deze geregeld en vonden het tijd worden voor een barbecue versie.
Sauzen
Mosterd barbecuesaus
Mosterd barbecuesaus is heel anders dan de zoete barbecuesaus die je gewend bent. De mosterd barbecuesaus gaat geweldig bij pulled pork maar ook op kip.
Rundvlees
Winterburger
Dit is onze winterburger. Een burger met alles dat je nodig hebt. Lekkere frisse rode koolsla, een dikke hamburger en een beetje pit. En dat alles op een stevig broodje.
Vegetarisch
rode koolsla
Deze rode koolsla met walnoot is snel en makkelijk te maken en past wat meer bij gerechten die we in de wintermaanden maken.
Varkensvlees
Duitse spareribs met zuurkool
Deze spareribs en zuurkool combi is perfect voor donkere en koude dagen in de winter. Je hoeft er ook niet zo heel lang buiten voor te staan.
Pagina's:
«
1
...
38
39
40
41
42
43
44
...
58
»