Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 39
Alle recepten
Varkensvlees
Swineapple burger
De swineapple burger is een kleurrijke burger die een mooie combinatie maakt van de friszoete ananas, de zoute spek en een dikke hamburger.
Varkensvlees
Rack van speenvarken met salsa verde
Een varkensrack ziet er altijd geweldig uit op tafel. Dit rack van speenvarken bereiden we met verse Italiaanse kruiden en een frisse salsa verde.
Vis
Tortilla met gamba’s en pico de gallo
Tortilla's zijn voor ons de basis van een makkelijke maaltijd die je even snel op tafel zet. Deze tortilla's met gamba's en picco de gallo is een lekkere lichte snack waar je graag even je best voor doet.
Vegetarisch
Gegrilde tomaat met salsa verde
Gegrilde tomaat is een makkelijk gerechtje dat je vooraf op tafel zet met wat brood of als bijgerecht bij een lekker stuk vlees.
Varkensvlees
Smokey Sriracha Honing ribs
Smokey Sriracha is de nieuwe saus van Go-Tan en daar hebben we een geweldige saus mee gemaakt voor op de spareribs. De saus kan je eigenlijk op elk barbecue gerecht smeren.
Gevogelte
kwartel met honing mosterd saus
Kwartel met honing mosterd saus is een makkelijk gerecht voor deze minikip. Je krijgt er meteen een makkelijke bereiding bij.
Vegetarisch
chili zoete aardappels
Zoete aardappel is een populair bijgerecht bij onze barbecuefeestjes. Deze blokjes zoete aardappel geven we een klein beetje extra pit met wat chilipoeder.
Rundvlees
Big Willem burger
De Big Willem burger is een lekkere dikke burger als basis voor een leuk feestje zoals Koningsdag. Maar elk ander feestje is ook goed hoor.
Varkensvlees
Pulled pork jalapeño poppers
Jalapeno poppers zijn een iconische barbecuesnack die je zeker eens geprobeerd of gemaakt moet hebben. Lekker pittig maar niet te gek. Je kan ze vullen met wat je wilt. Wij doen het met pulled pork.
Rundvlees
De bijna prijswinnende Slam burger
Met deze Slam burger deden we mee met de burger challenge bij de Weber Original Store in Amersfoort. We hebben niet gewonnen maar dat was natuurlijk geheel onterecht.
Fruit
Vegetarisch
Gevulde appels met walnoot, rozijnen en whiskey
Gevulde appels zijn net kleine appeltaartjes. Lekker als nagerecht na een barbecuefeestje. Zonder al te veel moeite zet je weer wat lekkers op tafel.
Varkensvlees
Machtig broodje gerookt en gegrild buikspek
Een speklap ken je als Hollandse barbecueër natuurlijk wel. Maar met een beetje meer moeite en tijd maak je een geweldig broodje gegrild buikspek.
Pagina's:
«
1
...
36
37
38
39
40
41
42
...
57
»