Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
Recepten
/
Pagina 39
Alle recepten
Rundvlees
Jalapeño cheeseburger
Onze jalapeño cheeseburger is een top burger met een kick die je in meerdere fases proeft. perfect gegaard rundvlees met kaas, jalapeño en coleslaw.
Rundvlees
Broodje ribeye met gekarameliseerde ui
De gekarameliseerde ui maakt dit broodje ribeye echt af. Donkerbruine zachte ui die je ook kan gebruiken op een broodje kaas of hamburger.
Rundvlees
Caveman ribeye met herfst smaken
Deze cavemanstyle ribeye met herfst smaken is geinspireerd door een vakantie in de Ardennen. Dit gerecht combineert stoere grillsmaken met zoet-hartige herfstsmaken.
Vis
Poon in deegkorst
Eén mooi gerecht om te serveren is poon in een deegkorst. Door de deegkorst blijven alle smaken en sappen behouden in de vis, waardoor de smaak nog intenser is.
Dry rubs
Chimichurri rub
Deze chimichurri dryrub is een goed begin om het idee van authentieke chimichurri over te brengen in een droge kruidenmix. Maar zeker geen vervanging.
Gevogelte
Knoflook kippenvleugels met Parmezaanse kaas
Deze knoflook kippenvleugels zijn zo geweldig lekker. Je moet natuurlijk wel van knoflook houden. En van kippenvleugels natuurlijk.
Vegetarisch
Gegrilde groenten met mosterd dressing
Bij een stoer stuk vlees horen ook stoere gegrilde groenten. Gegrilde groenten smaken zo anders dan de gekookte variant en het is makkelijk om te doen.
Varkensvlees
Gegrilde karbonade met chimichurri mayonaise
Deze karbonades hebben een Argentijns smaakje door de marinade van sinaasappelsap en knoflook. We maken hem Hollands af met een chimi mayo.
Varkensvlees
Tomapork met gegrilde courgette
De tomapork is een dik stuk varkensvlees en komt met zijn eigen handvat. Samen met de zelfgemaakte dry rub en wat stoere groenten zet je wat moois op tafel.
Wild
Wildzwijn boutstuk met pruimensaus en krautsalad
Na een vakantie en een bezoek aan een wildpark in Duitsland wilden we zelf ook een keer wild zwijn boutstuk bereiden. En dan echt op z'n Duits.
Varkensvlees
red hot spareribs
Soms kan het ons niet hot genoeg zijn. Dus maakten we deze hot spareribs. Heet genoeg naar onze zin maar nog aan te passen voor de echte dare devils.
Gevogelte
Quesadilla met sweet chili sinaasappel saus
De sweet chilli sinaasappelsaus is de grote ster bij deze quesadilla. Een heerlijke frisse saus die geweldig past bij kip maar ook als dipsaus.
Pagina's:
«
1
...
36
37
38
39
40
41
42
...
58
»