Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Menu
Skip to content
In English
over ons
samenwerken
shop
Menu
Alle recepten
Rundvlees
Varkensvlees
Gevogelte
Brood en pizza
Lam
Vis
Bijna vegetarisch
Dry-rubs
Sauzen
Nagerechten
Wild
Overige
Tips en tricks
Bereiding
Techniek
Handig
BBQ cateraars
Reviews
Accessoire
Barbecue
Boek
Brandstof
Marinade
Rub
Saus
Home
/
120 - 150°
/
Pagina 2
120 - 150°
Broodje pulled buikspek
Wij hebben deze keer een Amerikaans tintje gegeven aan een buikspek. We hebben het namelijk gepulled voor een smakelijk broodje
120 - 150°
Banh Mi van pulled buikspek
Deze Banh Mi van pulled buikspek buikspek is de perfecte combinatie van zout, zoet en hitte. Hier ga je vrienden mee maken.
120 - 150°
Ananas gember spareribs
Voor iedereen die geweldige zoete fall-off-the-bone spareribs kan waarderen hebben we een makkelijk recept waarbij je in record tijd iets heerlijks op tafel zet.
120 - 150°
Loaded nachos van de barbecue
Een bak nacho chips met een lekker dip sausje is een geweldige snack. Maar loaded nachos zijn een complete maaltijd.
120 - 150°
Runder ribben gemarineerd in chili olie
Wij hebben deze flatribs gemarineerd in een pittige chili olie om ze net dat beetje extra kick te geven.
120 - 150°
Krabbetjes van het spit met hete aardbeienjam saus
Na het proeven van deze krabbetjes, en dan vooral de saus, wisten we dat we dit recept graag wilden delen.
120 - 150°
Fajitas met Iberico ribfingers
Deze fajitas zijn een beetje pittig maar de gegrilde groenten geven de juiste balans en het ziet er meteen heel zonnig uit.
120 - 150°
Spatchcock kip met gegrilde bloedsinaasappels
Bloedsinaasappel is geen zomervrucht maar de smaak samen met gegrilde kip is echt perfect voor dit warme weer.
120 - 150°
Sticky spareribs met gember-honing saus
Deze spareribs hebben door de gember en honing een subtielere zoetheid dan de gebruikelijke Amerikaanse variant.
120 - 150°
Gerookte pastrami van brisket
Pastrami is gepekeld en gerookt rundvlees dat enorm populair is in Amerika. De New York style pastrami vind je veel in Joodse delis zoals Katz's.
120 - 150°
Rendang spareribs uit de smoker
Rendang is wereldwijd het meest bekende Indonesische gerecht waar je heel goed mee kunt experimenteren.
120 - 150°
Gerookte zalm op Turks brood
Wil je echt een keer een spectaculair broodje zalm op tafel zetten dan is dit het recept waar je op hebt zitten wachten.
Pagina's:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»